С тази закуска ще се избавите от увисналото шкембе

0
818

Тя не само е питателна, а и изключително полезна

Няма никакво съмнение, че увисналото шкембе не се нрави на никого.

шкембе
Тя не само е питателна, а и изключително полезна

Ако искате да се избавите от неприятното увиснало шкембе, което не само е грозна гледка, а крие и редица опасности за здравето, е добре да заложите на тази закуска.

Вероятно сте чували сентенцията, че човек е това, което яде. Всъщност в това няма нищо пресилено, тъй като е самата истина. Ако залагате на бързите, мазните или пържените храни, разбира се няма как да очаквате здравето ви да е в перфектно състояние.

Излишно е да споменаваме, че с тези храни не само ще си докарате до главата високи нива на лошия холестерол, артериални плаки, шкембе, а и какво ли още не. В този ред на мисли, е добре да си давате ясна сметка какво слагате на трапезата и в устата си.



Най-добре е да вземете превантивни мерки, отколкото да се вайкате, когато ви застигнат здравословните проблеми. Е, от казаното дотук вероятно сте си дали ясна сметка, че увисналото шкембе далеч не е само козметичен проблем. На практика това е само върхът на айсберга.

Закуската, която ще ви предложим, не само е изключително полезна и питателна, а и съдържа много витамини и минерали, които са нужни за бързия растеж на косата ви, както и за вашия тен. Тази вълшебна закуска ще ви помогне да забързате метаболизма, както и да подсилите имунната си система. Освен това ще почисти из основи червата.

Другата полза, която ще извлечете от тази закуска е, че ще забравите за мързеливите черва, които водят до запек, както и до затлъстяване. Само в рамките на един месец, ще можете да се сбогувате с 2.5 кг. Това отслабване ще се усети най-вече в мастните натрупвания по корема.

Ето съставките, които са ви нужни, за да си приготвите здравословната закуска, с която ще се избавите от увисналото шкембе:
6-7 бр. сушени сини сливи
1 ч.ч. нискомаслено кисело мляко (кефир)
2 с.л. овесени ядки
1 ч.л. какао на прах
1 с.л. ленено семе

Пригответе всички тези продукти в подходящ съд от вечерта. Сливите се накисват за 10-15 минути в 100 мл. вряла вода.
След това смесете какаото, лененото семе и овесените ядки в отделна купа. Добавете към тях нискомасленото кисело мляко и разбъркайте добре.

Накрая нарежете сините сливи и ги добавете към останалите съставки. Разбъркайте отново и приберете сместа в хладилника, където да престои цяла нощ. На сутринта консумирайте тази смес за закуска, пише zdrave.to.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.