Научете кои са предимствата на вашия характер (I част)

0
263

Вие сте прагматик, ненадминат професионалист и уверен в силите си човек

Вероятно преобладаващата част от вас са на мнение, че са наясно с особеностите на своя характер.

характер
Вие сте прагматик, ненадминат професионалист и уверен в силите си човек

Е, в следващите редове ще ви разкрием някои любопитни особености на вашия характер, за които едва ли сте предполагали.

Бързият тест, който ще ви предложим, е разработен от специалисти по междуличностни отношения и психолози. Той е базиран на резултати от проведени изследвания в съвременната психология и новите научни разработки.

Несъмнено тестът е отличен ориентир за определяне предимствата на вашия характер. Единственото, което трябва да направите, е да изберете една измежду деветте картини.



Ето какво разкрива вашият избор:

Картина №1
Вие сте динамична личност, екстровертен тип и сте изключително активни. В името на това да разнообразите работата си, както и на вашите интереси, сте склонни да поемате рискове и да се обвързвате със задължения. Рутината не е за вас, чувствате се като парализирани.

Картина №2
Вие сте прагматик, ненадминат професионалист и уверен в силите си човек. Държите личния си живот под строг контрол. Никога не се доверявате на случайността или късмета. Единственото, на което разчитате, са собствените ви действия. Притежавате рядката способност да разрешите всеки проблем с изключително прости, но за сметка на това ефективни способи и без излишни усложнения.

На работното ви място се ползвате с огромно доверие. Именно това е и причината, поради която ви възлагат важни отговорности. Дори околните усещат силата на духа ви и често се вдъхновяват от нея. Вие никога не изпитвате удовлетворение, докато не доведете докрай започнатото.

Картина №3
Вие сте изключително миролюбива, добронамерена и разумна личност. Общуването ви се удава със завидна лекота. В същото време обаче проявявате и огромна доза предпазливост. Можете да създадете приятелство без никакви проблеми, но пък предпочитате уединението и независимостта.

Понякога имате нужда да си вземете почивка и да останете насаме със себе си, далеч от всички останали. Използвате това време за размишления над живота. Същевременно се наслаждавате на уединението. Дори и в такива моменти не изпитвате самота. Вие сте от малкото хора, които успяват да са в хармония не само със себе си, а и с околния свят. Цените всичко онова, което ви предлага животът.

Картина №4
Независим, прям и чужд на условностите човек. Няма пречка, която да е способна да ви отклони от пътя, по който сте поели. Често на работното си място или в свободното си време проявявате своите артистични способности. Толкова много държите на свободата си, че често пъти постъпвате по различен от очаквания начин. Животът ви тече според собствените ви разбирания, убеждения и представи, дори и това да означава, че плувате срещу течението, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.