Научете кои са предимствата на вашия характер (II част)

0
284

Вие сте човек, уверен в способностите си

Както вече отбелязахме в първата част на този материал, вероятно мнозина от вас си мислят, че са наясно със своя характер.

характер
Вие сте човек, уверен в способностите си

Е, в такъв случай тук е моментът да ви кажем, че грешите. Ако и вие си мислите, че сте насяно с всички малки, но значителни подробности на своя характер, прочетете следващите редове. Ако се замислите по-дълбоко със сигурност ще откриете себе си в описанието, отговарящо на вашия избор.

Този бърз тест е разработен съвместно от специалисти по междуличностни отношения и психолози. Базиран е на резултати от проведени изследвания в съвременната психология и новите научни разработки.

Няма никакво съмнение, че той е отличен ориентир, който ще ви помогне да определите предимствата на вашия характер. Изберете една от деветте картини и прочетете характеристиката, която отговаря на нея.



Ето какво издава вашият избор:

Картина №5
Вие сте човек, уверен в способностите си. На вас несъмнено може да се разчита. Освен това сте много добър анализатор. Надарени сте с мълниеносна свръхчувствителност, която ви помага да разпознаете преди всички и безпогрешно това, което е наистина ценно. Културата е един от факторите, играещ основна роля в живота ви. Притежавате собствен стил, основаващ се на елегантност и ексклузивност, независим от масовата мода. До голяма степен градите живота си върху удоволствията, които ви носи той.

Картина №6
Вие сте мечтателна, емоционална и романтична личност. Изключително чувствителна натура сте. Може би това е и една от причините, поради които категорично отказвате да гледате на живота от рационална гледна точка. За вас е много по важно онова, което казват чувствата ви. Непоправими мечтатели сте. Хората, които отричат романтиката и се ръководят само от разума си, не представляват интерес за вас. Категорично отхвърляте нещата, които биха могли да ограничат разнообразието на емоциите и чувствата ви.

Картина №7
Чувствителен човек, склонен към размишления и чести самоанализи. В никакъв случай не можете да се съгласите с повърхностното отношение към живота. Предпочитате да останете сами със себе си, отколкото да търпите излишно дърдорене. Това обаче не е пречка а създадете перфектни отношения с приятелите ви. Именно те ви осигуряват вътрешното спокойствие и усещането за хармония, от които се нуждаете толкова много.

Картина №8
Весел, безгрижен и оптимистично настроен човек. За вас животът е свобода и спонтанност. Стараете се да се насладите на всеки миг от него. Девизът, от който се водите е: „Веднъж се живее!“.

Картина №9
Хармонична, жизнена и уравновесена личност. За вас от особена важност са естествеността и простотата. На вас може да се разчита, тъй като сте здраво стъпили на земята. Именно поради тази причина хората се чувстват много комфортно в компанията ви, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.