Стив Джобс към щерка си на смъртния си одър: Миришеш на тоалетна!

0
607

Стив Джобс е бил безкомпромисен към Лиса дори когато е умирал!

Компютърният гений Стив Джобс го няма от 7 години, но споменът за него никога няма да си тръгне. Това важи в най-пълна степен за близките му хора.

Стив Джобс и Лиса
Стив Джобс не е заобичал щерка си дори когато е умирал

Сред тях обаче има един човек, който едва ли го помни с добро. Най-голямото му дете Лиса разкри за премеждията, които е имала със своя баща.

Не е тайна, че Лиса е единственото извънбрачно дете на създателя на Apple. Тя е на 40 г. и най-после почувства необходимост да разкрие в мемоарите си какъв е бил баща й към нея.

През цялото време той се отнасял много зле с най-голямата си дъщеря. Дори отначало отказвал да я приезнае за свое дете.



Майка й обаче не се отказала и с ДНК-тест доказала, че дъщеря й е и негова дъщеря. Съдът го задължил да плаща издръжка от 500 долара.

Стив Джобс все пак посещавал Лиса от време на време, но винаги се отнасял зле с нея. Тя така и не усетила бащината му обич, която сякаш изобщо я нямало в случая.

40-годишната жена се надявала, че поне на смъртния си одър баща й ще се осъзнае, но това не се случило. Когато тя отишла в болницата и го прегърнала, той й прошепнал „миришеш на тоалетна“.

Това са последните думи на Джобс към голямата му щерка. Тя е описала в книгата си колко много я е наранил.

„Очаквах да ми каже всичко друго, но не и това. Така и не ме заобича като негово дете, много сълзи съм проляла…“ – пише Лиса Бренан – Джобс.

Тя е дъщеря на Стив Джобс от връзката му с Крисан Бренан през 70-те. После се сдобива с двама братя и една сестра, които вече са от брака на баща й с Лорийн Пауъл.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.