Ето кои неща носят нещастие в дома ви

0
257

Добре е да вземете тези съвети под внимание

Макар мнозина да не вярват в народните поверия, все пак не е лошо да сте наясно с нещата, които носят нещастие.

нещастие
Добре е да вземете тези съвети под внимание

Колкото и да твърдите, че не вярвате в тези народни поверия, със сигурност ще ги вземете под внимание. Никой не иска да си причини нещастие.

Ето кои са нещата, които могат да доведат нещастие в дома ви:

Смята се, че ако предната част на тоалетната чиния гледа на север, ще ви довлече сериозни нещастия до главата. Това вярване е разпространено от древните китайски специалисти по фън шуй.
Разбира се можете да се справите с този проблем. Един от начините е като завъртите предната част на тоалетната чиния в друга посока. Не е толкова трудно, нали?



Другото, за което се смята, че може да донесе нещастие в дома ви, са предметите и стаите. Според китайците е от огромна важност как са разположени те, тъй като до голяма степен именно от тях зависи благополучието на хората, живеещи в този дом.

Така например се смята, че ако сте оставили голямо неизползвано пространство в центъра на жилището ви, ви очаква голяма беда.
Един от съветите на фън шуй специалистите, е да избягвате да разполагате градината в средата на дома си. Освен това на това място не трябва да има кухня или пък сервизно помещение (баня, тоалетна и др.).

Според фън шуй специалистите, ако не спазите тези съвети, рискувате да си довлечете нещастие до главата. Със сигурност не бихте искали неприятности.

Поради тази причина те съветват също така да обърнете сериозно внимание и на спалнята в дома си. За разлика от кухнята и градината, е добре тя да бъде разположена именно в центъра на дома ви. По този начин ще балансира положителната и отрицателната енергия.

Това означава, че хората, живеещи в това жилище, ще са съпътствани от щастие и разбирателство. Много важна подробност, която е добре да вземете под внимание, е гардеробът в спалнята. В никакъв случай не намествайте стари дрехи в него, които така или иначе няма да носите.

Тук е мястото да ви припомним правилото, че трябва да изхвърлите в коша за боклук всяка дреха, която не сте носили повече от три години. Колкото и ценна да ви се струва тя, щом не сте я носили толкова дълго време, най-добре е да последвате този съвет.
Изхвърляйки старите и ненужни дрехи от гардероба си, благополучието ще се върне отново при вас, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.