Запознайте се със специфичните способности на всяка зодия (I част)

0
252

Представителите на тази зодия знаят и виждат всичко

Може би ще се съгласите с твърдението, че във всяка една зодия е скрита някаква мистика.

зодия
Представителите на тази зодия знаят и виждат всичко

Когато стане дума за астрология, повечето неща сякаш са увити в някаква мистерия, която обаче за сметка на това е доста красива. В този ред на мисли можем спокойно да кажем, че всяка една зодия има своите уникални черти и качества, които я отличават от останалите.

Вероятно и вие често преглеждате хороскопа си с надеждата да научите какво ви предстои. Знаете ли обаче, че представителите на някои зодиакални знаци притежават способността да виждат в бъдещето? Колкото и невероятно да ви звучи, това е самата истина.

Ето кои са зодиакалните знаци надарени с тази способност:



Овен
Представителите на тази огнена зодия имат визия с изместен център. Те виждат бъдещето. В повечето случаи обаче на околните това им се струва като твърде крайна и опасна фантазия. Не може да се отрече, че понякога плановете им за бъдещето са точно такива.

Но пък в същото време в преобладаващата част от случаите те наистина успяват. Дали ще е с изнудване, извъртане на ръце или риене на земята, те наистина успяват. Винаги довеждат нещата докрай, колкото и налудничава да се е струвала идеята на всички. Когато това се случи, всички гордо потупват тази зодия по рамото, заявявайки, че това е било блестяща идея. До следващия път, когато Овенът отново се появи с нездрав блясък в очите и ги „плесне“ по челото с поредния си безумен план.

Телец
Представителите на тази зодия знаят и виждат всичко. Със сигурност все още не се е родил човекът, който може да се мери по интуиция с Телеца. Всеки представител на зодията вижда бъдещето много по-ясно от всички останали. Именно поради тази причина ще е само загуба на време, ако се опитате да им натрапите разсъжденията си.

Имайте предвид, че можете да коментирате темата дали Телецът е истински ясновидец, можете да говорите само зад гърба му. И задължително това трябва да става шепнешком. Мнозина обаче си мислят, че той не може да види добре какво се случва в настоящето, камо ли да прозре вярно бъдещето.

Близнаци
Близнаците виждат отлично в бъдещето, дори и ако в действителност са късогледи. Погледът им е по-остър от този на сокол и с него пронизват не само минало и настояще, а и бъдещето. Понякога им е доста трудно да се ориентират кое събитие е вече отминало и кое е можело да бъде избегнато или пък да се случи. Казано с други думи представителите на тази зодия живеят извън времето, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.