Запознайте се със специфичните способности на всяка зодия (II част)

0
481
Представителите на тази зодия, са надарени с проникновеност

Както вече стана ясно от първата част на този материал, всяка една зодия има свои специфични особености.

зодия
Представителите на тази зодия, са надарени с проникновеност

При все, че астрологията е обгърната в мистика, то не може да се отрече, че всяка зодия притежава уникални качества и черти.

За да разберете какви са уникалните качества и черти на вашата зодия или на тази на ваш близък човек, е нужно да прочетете следващите редове.

Ето какво казва астрологията за специфичните способности на всеки зодиакален знак:



Рак
Хората, родени под знака на зодия Рак използват интуицията си. Тя е тяхното изключително силно оръжие. Те обикновено я използват още от ранна детска възраст, без дори да се замислят. Обикновено им служи добре във всяка една ситуация, но сработва най-добре по отношение на емоциите.

Те могат да „надушат“ отдалеч човек, който е разстроен, лъже или пък крои нещо лошо. Превръщат интуицията си в мощно оръжие най-вече н желанието си да наказват противниците си, без значение дали е дете, родител или брачен партньор. Поради почти нечовешките си умения, те знаят много добре как да уязвят някого и не се колебаят и за миг.

Лъв
Представителите на тази зодия, са надарени с проникновеност и могат да усетят отдалеч за какво става дума в ума и сърцето на отсрещния. Те се раждат с чувствителност на тънък психолог. Всеки Лъв има един важен център и това е собственият му пъп, около който се нагъва в спираловидна форма Вселената.

Ако обаче този огнен знак насочи интересите си към висшето познание и успее да надскочи егоцентризма си, който е чудовищен, интуицията му може да достигне почти ясновидски способности.

Дева
Те са надарени с изключително силен нюх. Още от пръв поглед могат да познаят дали даден човек е читав или не е. случва се обаче понякога разсъдливостта да им подлее вода. В случаите, в които подлагат на съмнение първоначалната си преценка и дадат шанс на обявения за негоден да се докаже, то обикновено това не се случва.

Заради вродения си скептицизъм, те не вярват в астрални полета, духове и телепатия. Тяхната свръхсетивност към детайлите обаче се съчетава по отличен начин с дедуктивните и анализаторските им способности.
При представителите на тази зодия третото око винаги гледа в микроскопа, а не в кристалната топка.

Те са невероятни анализатори. Могат наистина да виждат и най-дребния детайл, който обикновено остава скрит за околните. Именно поради тази причина представителите на тази зодия са толкова проницателни, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.