Запознайте се със специфичните способности на всяка зодия (III част)

0
476

Третото им око е доста късогледо и дори кривогледо

Ако изгаряте от нетърпение да научите каква е специфичната способност на вашата зодия или пък на тази на ваш близък човек, можете да го направите в следващите редове.

зодия
Третото им око е доста късогледо и дори кривогледо

Винаги, когато стане дума за астрология, сякаш повечето хора го асоциират с мистика. Да, така е, всяка една зодия е обвита в мистика. Именно поради тази причина ще ви помогнем да навлезете в дълбините й и да я опознаете по-отблизо.

Ето какви са специфичните способности на представителите на всяка зодия:

Везни
Няма никакво съмнение, че те са най-уравновесеният и практичен представител на зодиака. Ако стане въпрос за леене на куршум или пък разваляне на магии, то за тях това е равнозначно на леене на бира и разваляне на диета. Те са категорични, че мистицизмът е за глупаците и заблудените.



Преобладаваща част от хората, родени под знака на тази зодия никога не се осланят на предчувствие. Техните мисли са твърде заети с практични неща като пари, приятели, семейство, дрехи и др.
От друга страна много от тях, са надарени с изключително силна интуиция. Те обаче си я обясняват като късмет или просто прозорливост.

Скорпион
От тази зодия може направо да ви хване страх. От всички знаци в зодиака, те са най-плашещите, тъй като притежават почти телепатични способности. Не просто са в състояние да прочетат мислите ви, а и да разберат какво се опитвате да скриете от тях.

Ненавиждат лъжата и именно поради тази причина я долавят изключително бързо. Скорпионите използват тази си способност, за да манипулират и извиват ръцете. При криза винаги се отдръпват настрани, за да си дадат време и възможност да анализират старателно ситуацията. Именно в тези моменти на усамотение успяват да възстановят равновесието си. Освен това набират нужната им духовна енергия, която ги води до изключително важни прозрения.

Стрелец
Няма да е грешка, ако се каже, че третото око на зодия Стрелец, е доста късогледо и дори кривогледо. Не са тези, които живеят само в настоящето. За разлика от предишните зодии, не умеят да виждат в бъдещето. Може да са големи философи, но няма как да станат гадатели и телепати.

Със сигурност много им се иска да притежават ясновидски способности, но доста са се разминали с този дар. Когато става дума за любов, интуицията им не пропуска повод да ги подведе. Именно поради тази причина те се чувстват напълно изгубени в този аспект от живота си. Могат да проявят завидно шесто чувство само в моментите, в които техен приятел е в беда. В такива моменти могат да се озоват на правилното място в точното време, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.