Запознайте се със специфичните способности на всяка зодия (IV част)

0
217

Представителите на тази зодия може да гледат към бъдещето, но не го виждат

Както вече стана ясно от написаното по темата до тук, всяка една зодия е обвита с известна доза мистика.

зодия
Представителите на тази зодия може да гледат към бъдещето, но не го виждат

В този ред на мисли, всяка зодия притежава специфични особености. Ако искате да научите какви са специфичните особености на вашата зодия или пък на ваш близък човек, прочетете следващите редове.

Ето какво разкрива вашата зодия за специфичните ви способности:

Козирог
При тази зодия всичко тръгва от ранните им детски години. Още от малки ги спохождат ясновидски видения, сънища и предчувствия. Разбира се не очаквайте от Козирога да коментира тези неща, тъй като е наясно с факта, че ще го набедят за ненормален.



В преобладаващата част от случаите неговият срам от свръхспособностите му се е вкоренил толкова дълбоко, че дори успява да го потисне. Каквото и да прави обаче, не може да изкорени изцяло таланта си на ясновидец. Дори и хората, за които се казва, че са трезвомислещи, получават телеграми от Горната земя. За онези, които познават представителите на този зодиакален знак откъм сериозната им страна, това разкритие ще се стори повече от меко казано странно.

Водолей
Мнозина си мислят, че Водолеите са добри ясновидци, телепати и емпати. Но грешат. Тези хора са твърде много обитатели на земния свят. Те са просветители, хуманитаристи, защитници на флората, фауната и планетата като цяло и са върли врагове на найлоновите торбички. Поради всички тези причини, те са последните, които ще се стремят към трансцедентното.

Казано с други думи представителите на тази зодия може да гледат към бъдещето, но не го виждат. Те не отричат паранормалното, дори напротив, вярват в нуждата от разширяване на съзнанието. В същото време обаче тяхната свръхсетивност е абсолютно заспала. Макар понякога да си мислят, че наистина имат такива способности, това се оказва пълна самозаблуда.

Риби
Те дори не си дават сметка колко са силни ясновидските им способности. Това се дължи на факта, че още от малки са свикнали с пророческите си сънища и предчувствията до такава степен, че вече ги приемат за нещо нормално.

Те са от малцината, които са наясно с това, което ще кажете, още преди да сте си отворили устата. Обикновено могат да отгатнат кой им звъни, още преди да са погледнали към телефона. Усещат, когато предстои да се случи нещо лошо. Понякога обаче тези им способности биват изразявани чрез изкуство. Дори смятат, че всички останали хора имат силно развито шесто чувство, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.