Брад Пит разкри голямата лъжа на Анджелина Джоли!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Брад Пит се защити подобаващо от нападките на Анджи!

Войната между Брад Пит и Анджелина Джоли през последните дни се възобнови в пълна степен. Тя го обвини, че не оказва “значителна подкрепа” на децата им, намеквайки, че парите за издръжка, които дава, са малко.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли не спират войната

Актьорът обаче успя да отвърне на удара. Адвокатският му екип е извадил на показ документи, в които има раздел “разходи за Анджелина”. Там се вижда, че актрисата е получила от бившия си издръжки за 1,3 млн. долара през последните 2 години.

Освен това Брад е заел на Анджи 8 млн. долара, за да й помогне да си купи къща. Тези пари изобщо не са споменати от нея при обвиненията й и променят всичко.

Актрисата се скъса да обвинява бившия си в какво ли не. Тя постоянно използва децата им за тази цел, което вече идва в повече на Пит.


Първоначално тя го обвини, че се отнася зле с осиновените Мадокс, Пакс и Захара. Дори се тиражираше информация, че е ударил най-големия в самолет.

После Анджи упрекна бившия си в алкохолизъм. Тя твърдеше, че той постоянно е бил нетрезвен у дома и не е успявал да участва пълноценно във възпитанието на децата им.

В крайна сметка се доказа, че Джоли лъже за издръжките. От нейния щаб мълчат след новите разкрития.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар