Брад Пит разкри голямата лъжа на Анджелина Джоли!

0
279

Брад Пит се защити подобаващо от нападките на Анджи!

Войната между Брад Пит и Анджелина Джоли през последните дни се възобнови в пълна степен. Тя го обвини, че не оказва „значителна подкрепа“ на децата им, намеквайки, че парите за издръжка, които дава, са малко.

Брад Пит и Анджелина Джоли
Брад Пит и Анджелина Джоли не спират войната

Актьорът обаче успя да отвърне на удара. Адвокатският му екип е извадил на показ документи, в които има раздел „разходи за Анджелина“. Там се вижда, че актрисата е получила от бившия си издръжки за 1,3 млн. долара през последните 2 години.

Освен това Брад е заел на Анджи 8 млн. долара, за да й помогне да си купи къща. Тези пари изобщо не са споменати от нея при обвиненията й и променят всичко.

Актрисата се скъса да обвинява бившия си в какво ли не. Тя постоянно използва децата им за тази цел, което вече идва в повече на Пит.



Първоначално тя го обвини, че се отнася зле с осиновените Мадокс, Пакс и Захара. Дори се тиражираше информация, че е ударил най-големия в самолет.

После Анджи упрекна бившия си в алкохолизъм. Тя твърдеше, че той постоянно е бил нетрезвен у дома и не е успявал да участва пълноценно във възпитанието на децата им.

В крайна сметка се доказа, че Джоли лъже за издръжките. От нейния щаб мълчат след новите разкрития.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.