Нова телевизия прави удара на века: Вкарва в родния ефир най-гледаното шоу в света!

0
442

Нова телевизия прави нещо изключително, конкуренцията ще бъде размазана!

Досега „ВИП Брадър“ се считаше за шоу номер едно у нас, но скоро нещата ще се променят. Нова телевизия ще направи велик удар с това, което ще вкара в родния ни ефир.

Нова телевизия
Нова телевизия прави голям удар

Предаването „Keeping up with Kardashians“ скоро ще радва и българските зрители. Това е най-гледаното риалити шоу по света.

В него се разказва за живота на Ким Кардашиан, Кортни и Крис Кардашиан, Клоу Кардашиан, Кендал Дженър и Кайли Дженър. Семействата Кардашиан и Дженър приковават вниманието на милиони по цял свят.

Нова ТВ в последно време губи сериозно битката с Би Ти Ви, което е главно заради турските сериали, които са най-гледани в нашия ефир. Единствено „Като две капки вода“ успя малко да изравни нещата, но за кратко.



През пролетта продукцията с най-висок рейтинг е турският сериал „Сега и завинаги“. На второ място е специално издание на „Шоуто на Слави“, което пак е по БТВ.

Затова от Нова телевизия решили да предприемат нещо и това нещо ще бъде направо ударът на века. Едва ли някой е предполагал, че най-гледаното шоу ще бъде излъчвано и у нас.

Все още не е ясно кога точно ще тръгне в ефир. Има вероятност това да стане чак след Нова година, за да не засенчи започващия само след месец „ВИП Брадър“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.