Нова телевизия прави удара на века: Вкарва в родния ефир най-гледаното шоу в света!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Нова телевизия прави нещо изключително, конкуренцията ще бъде размазана!

Досега “ВИП Брадър” се считаше за шоу номер едно у нас, но скоро нещата ще се променят. Нова телевизия ще направи велик удар с това, което ще вкара в родния ни ефир.

Нова телевизия

Нова телевизия прави голям удар

Предаването “Keeping up with Kardashians” скоро ще радва и българските зрители. Това е най-гледаното риалити шоу по света.

В него се разказва за живота на Ким Кардашиан, Кортни и Крис Кардашиан, Клоу Кардашиан, Кендал Дженър и Кайли Дженър. Семействата Кардашиан и Дженър приковават вниманието на милиони по цял свят.

Нова ТВ в последно време губи сериозно битката с Би Ти Ви, което е главно заради турските сериали, които са най-гледани в нашия ефир. Единствено “Като две капки вода” успя малко да изравни нещата, но за кратко.


През пролетта продукцията с най-висок рейтинг е турският сериал “Сега и завинаги”. На второ място е специално издание на “Шоуто на Слави”, което пак е по БТВ.

Затова от Нова телевизия решили да предприемат нещо и това нещо ще бъде направо ударът на века. Едва ли някой е предполагал, че най-гледаното шоу ще бъде излъчвано и у нас.

Все още не е ясно кога точно ще тръгне в ефир. Има вероятност това да стане чак след Нова година, за да не засенчи започващия само след месец “ВИП Брадър”.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар