Невероятно: Няма да повярвате какво ще работи Димитър Бербатов след футбола!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Димитър Бербатов разтърси всички с решението си!

Футболната мегазвезда на нашата страна Димитър Бербатов вече е пред отказване от любимата игра. Митко не е обявил официално решението си, но каза, че ако не си намери отбор до края на лятото, ще окачи бутонките.

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов ще става актьор

Най-интересното е, че той възнамрява да мине към съвсем друга професия, а именно към актьорската. Това му е страст от малък, която така и не е осъществил.

Бербатов вече участва в един български филм. Той влезе в образа на един от героите в “Революция Х”, където играеше лошия.

На бившия играч на Манчестър Юнайтед толкова много му харесало да бъде актьор, че решил да се пробва по-трайно в този занаят. Дори вече обмислял да се запише на актьорски курс.


Димитър Бербатов по принцип е един от най-амбициозните футболисти, които България е имала. Той е сред малцината, които имат висше образование.

Благоевградчанинът се дипломира наскоро в НСА и вече може да практикува треньорската професия. Той обаче се цели още по-нависоко и се надява, че един ден ще може да застане начело на БФС.

Що се отнася до актьорството, Митко няма да е единственият бивш футболист с подобна съдба. Уелсецът Вини Джоунс направи голяма кариера в киното. Такава има и французинът Ерик Кантона.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар