Тези цветя принадлежат на имената Александра и Анастасия

0
382

Неслучайно името на дамите отговаря на определено цвете

Малцина са хората, които са наясно, че на всяко име принадлежат съответните цветя.

цветя
Неслучайно името на дамите отговаря на определено цвете

Преди години този факт е бил добре известен и на рождения ден на дамите, се подарявали определени цветя. Смята се, че тези цветя носят късмет на собственика на името.

Ако изсушите цветята, съответстващи на името ви, ще получите изключително силен талисман. Той ще ви донесе несъмнено много щастие и благоденствие.

Ако искате да научите кое е цветето, съответстващо на вашето име, прочетете следващите редове:



Александра
Смята се, че царицата на цветята – розата, е цветето, което съответства на това име. Без значение как ще наречете това възхитително растение, то все ще е вярно. Можете да наречете розата „царицата на градината“, „богиня на зората“, „цвете за принцеси“, „символ на красотата“ и какво ли още не.

За розата са написани много песни и стихове, носят се и немалко легенди. Изображението на това цвете може да бъде забелязано дори по знамената. Александра е най-изисканото име сред женските имена.

Обикновено собственичките на това име, са изключително горди, господстващи, жестоки, а понякога нежни и горещи. Подобно на цветето, съответстващо на това име, дамите също са толкова красиви.

Често пъти тези жени стават обект на завист, клюки и дори омраза именно заради красотата им. Няма никакво съмнение, че никой не би могъл да остане безразличен към външния им вид.

Анастасия
Най-подходящото цвете за носителките на това име, е орхидеята. Няма никакво съмнение, че това е цвете за аристократи, имайки предвид изящните му цветове, както и фантастичният аромат, който не може да бъде объркан с никой друг.

Вероятно, ако имате жена на име Анастасия в обкръжението си, сте забелязали, че тя е дарена със специална красота. Освен това тези жени са забележителни с невероятната си нежност. Тези дами винаги държат главата си високо вдигната. Тях не могат да ги изплашат трудности, без значение от какво естество са.

Около Анастасия винаги витае известна тайнственост. Те са изключително горди и си знаят добре цената. Може да се каже, че е много трудно да уловите нюансите на настроението на тези дами. Те са точно толкова разнообразни, колкото са видовете и цветовете на орхидеите.

Не забравяйте, че Анастасия е изключително скъпо и капризно цвете, което изисква специално внимание. Ако не го получи, ще повехне. Тя в никакъв случай няма да остане доволна от обикновеното ухажване, придружено просто с букет. За да я спечелите, ще ви се наложи да се потрудите доста, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.