Много точен японски тест: Виж какъв сте в любовта според отпечатъка на пръста!(Част 2)

0
248

Точен японски тест разкрива какъв сте в любовта

Японски тест разкрива какви сме, когато сме влюбени. Специалисти от страната на изгряващото слънце направили експеримент, в който взели под внимание пръстовите отпечатъци на над 50 000 човека.

Учените установили, че хора със сходни отпечатъци имали подобни черти в характера и идентичен начин да изразяват любовта си.

Спецовете разделили отпечатъците на осем групи, като направили подробен анализ на притежателите им. За целта трябва да сравните отпечатъка на показалеца с тези от таблицата.

Много точен японски тест разкрива какви сме в любовта

В зависимост от това до кой от снимката се доближавате, описанието важи за вас. И вие сте такъв в най-нежното чувство-любовта.



E. Романтична личност сте, но не сте лигава. За вас любовните отношения са преди всичко чисти, без лъжи, обиди и изневери. Проблемът е, че имате твърде високи изисквания към половинката си. И затова често ви разочаровате.

F. Отличавате се с изключително будна мисъл, но …докато се влюбите. Обичате силно и страстно, но това често пари.Не се замисляте, това не ви притеснява. Просто вярвате, че любовта трябва да е изпепеляваща, а не просто гореща.

G. Дори ви е трудно сам да се разберете. Предпочитате повече да взимате, отколкото да давате. Не ви прави егоисти това, а просто сте предпазливи. Често сте човека, когото повече обичат във връзката. Не сте много лесен характер за съвместно съжителство.

H. В любовта не сте от най-романтичните. Характерът ви е сприхав и заради това имате зад гърба си няколко провалени връзки. Повече следвате ума, а не сърцето си. В началото на връзката си хвърчите в облаците, но бързо се приземявате. И после здраво хващате юздите, които да поемете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.