Тези цветя принадлежат на имената Виктория и Валерия

0
590

Дамите с името Виктория, са изключително усмихнати, остроумни и весели

В следващите редове ще ви разкрием кои цветя принадлежат на дамите, носещи името Виктория и Валерия.

цветя
Дамите с името Виктория, са изключително усмихнати, остроумни и весели

Както вече стана ясно нашите дядовци са се съобразявали с името за това какви цветя да подарят на дамата по какъвто и да било повод.
Те са били наясно с факта, че на всяко женско име, съответства дадено цвете.

Смята се, че ако дамата изсуши въпросните цветя и ги превърне в хербарий, то те ще са най-силният й талисман. Той ще й донесе щастие и благоденствие.

Ако и вие изгаряте от желание да научите които са вашите цветя, съобразно името ви, прочетете следващите редове.



Виктория
Цветето, което отговаря най-точно на характера на дамите, носещи името Виктория, е мимозата. Тя е малко, нежно и пухкаво цвете, точно като котенце. Поради тази причина едва ли има човек, който не би искал да се докосне до това цвете.

Въпреки това подобно на дамите с името Виктория, мимозата е доста специално цвете. Дамите с това име, са изключително капризни и не толерират по никакъв начин нахлуването в личното им пространство.

Тези дами, са изключително усмихнати, остроумни и весели, но въпреки това оставят у околните усещане, че се държат на дистанция. За всички, освен за тях самите, истинските им чувства остават скрити.

Причината, поради която обикновено дамите с това име се държат на дистанция от всички, е фактът, че са с изключително чувствителна и ранима душа. Това е техният начин да се предпазят от нараняванията, които биха им нанесли много жестоки щети.
В света на завист и агресия, чувствата са доста уязвимо място.

Валерия
Цветето, което принадлежи на дамите, носещи името Валерия, е камбанката. Тези дами са с чисти душа, сърце и глас. Те винаги са усмихнати и са доста общителни. Понякога се затварят в себе си, но променят тази позиция веднага, след като им се случи нещо добро, което им носи радост.

При все, че често й се случва да е тъжна, тази жена е наясно как да внесе настроение и радост в компанията или за своите приятели. Тези дами неизбежно се открояват от останалите по някакъв тайнствен начин. По правило те са много красиви. Дори и в случаите, в които външността им не е толкова привлекателна, те успяват да привлекат вниманието на мъжете с непоправимия чар, който притежават.

Въпреки това, те са изключително строги в избора си на партньор. Обикновеният мъж дори не може и да си мечтае да привлече вниманието им, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.