Горко ви, жени: Ако мъжете ви са от тези 5 зодии! (Те са най-ужасните половинки)

0
271

Мъжете от тези 5 зодии са ужасни

Мъжете от тези 5 зодии трудно стават за семейство. Те са с такива ужасни характери, че с тях жените често ронят сълзи. Те са със сприхав характер и липса на чувство за такт.

зодии
Те са най-ужасните мъжки зодии

Сред тези ужасни зодии попадат и тази на Овена. Мъжките представители на този огнен знак са безпардонни, конфликтни и импулсивни.

Той може да изстреля серия от обидни думи и да те срине психически.

Изобщо не се съобразява с другия, защото те….просто не са го разбрали.Има високи изисквания към всичко и всички, и винаги е прав.



Проявите му на егоизъм са доста чести, но никога не ги признава.

Да се разбереш с Овен е доста трудна задача.Дори и да успееш, мирът продължава най-много 2-3 дни. След това отново тръгва с рогата напред.

За да търси своята истина, която е в разрез с тази на половинката му.

Друг крал на трудните характери е Скорпиона.Тези мъже взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никой. Жесток език, свръх его, нежелание да отстъпват.

Измислят си несъществуващи провинения, за да накажат партньора си.

Правят го с удоволствие. Отнасят се с хората като с вещи. За да оцелееш с тях трябва да преглъщаш всичко. Връзка с този мъжки представител на зодията може да ти нанесе емоционални травми за цял живот.

Мъжете Козирог са много независими. Смели да и отстояват мнението си докрай. Могат да тръгнат срещу всички.

Инатът е второто му аз и не може да го накарате да прави нещо, което не иска. Общуването с него не е лесно, защото той презира повечето хора.

Общува с тях по задължение или от скука. Работохолик е и всичко това утежнява връзката с него.

Друг ужасен зодиакален знак е Риби. Мъжките представители на водния знак са особени. Имат силно развита интуиция, но понякога изпадат в дребнавост и мнителност.

Бунтари са, имат свое мнение за нещата и ако една жена иска да ги опровергае, може да влоши отношенията си с тях.

Мъжете Риби или приемат една жена, или я отхвърлят безрезервно. Ако искате връзка с него не му правете забележка за хаоса, който създава. Рибите мразят да дават пари на жените си.

Сред най-ужасните зодии спада и Стрелеца. Мъжете от този огнен знак са романтични идеалисти, които обичат да обикалят света.

Но той не би се отказал както от любимата си жена, така и от още две-три млади гаджета.

Свободолюбив и авантюристичен, той е вечен пътешественик. Иска жена, която да го разбира и приема, както и да споделя необходимостта да е винаги на път, и да е влюбен в поредната.

Стрелецът обича да се забавлява, но бързо ще разлюби жена, непостоянна в чувствата си. Струва си да накарате тази зодия да се обвърже.

Отдаде ли се веднъж е много лоялен и верен. Стрелецът е  и верен приятел.

Мъжът от зодия Стрелец може да обича, но буквално може да промени мнението си за секунда, хрумне ли му „друга идея”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.