Мистерията на свръх човеците Тараумара изумява света

0
1023

Много хора даже нямат представа за тяхното съществуване. Хората от племето Тараумара са признати за свръх човеците на Земята. Те крият от хилядолетия своя тайна

Хората от племето Тараумара, признати като свръх човеците на Земята.

taraumara
Племето Тараумара е уникално

Те крият от хилядолетия своя тайна, която не е свързана с това, че живеят на дъното на каньона.

Признати са за истински медицински феномен. Загадката им от векове измъчва традиционната наука. И никой до този момент не се е нагърбил с нелеката задача да дешифрира каква е тяхната генетична неуязвимост и устойчивост.

Хората от племето Тараумара се славят с невероятно здраве. Те никога не боледуват и практически са неразрушими, заради което са приели прозвището свръх човеци.Друга тяхна мистерия се крие и във факта, че те, дори и на преклонна възраст от повече от 90 години, са в идеална физическа форма. За тях все едно времето е спряло.

За членовете на племето Тараумара е характерно още, че те живеят в изключителен унисон с душата си и с природата около тях, заради което те са лишени от стреса на съвременното ежедневие. Не случайно те са признати за най-щастливите човеци на Земята.

Представителите на племето Тараумара са най-добрите бегачи на света. Те с лекота могат да изминат дистанция от 200 км, и след това, след нищожно възстановяване те могат да изминат поредното си внушително разстояние. Свръх човеците могат да пробягат без да спират цели 12 маратона, което се равнява на 500 км.

Особено характерно за тези мистериозни хора, е че бягат не само по асфалт или по специфична покривка като на стадиони, а по каменистите горски пътеки, боси или обути едва в някакви сандали.

taraumara-pleme
Жителите на племето Тараумара са най-добрите бегачи в света

Обитателите на каньона, от племето Тараумара, са изключително миролюбиви същества, те са пацифисти до пълен предел. Никога в историята на племето не се е водила война, и дори битка, за каквото и да било. Дори в техния език, който е разновидност на уто-ацтекския, дори не фигурират никакви думи, изразяващи насилие, жестокост или битки.

Хората от племето Тараумара действат изцяло по законите на тяхната неписана социална утопия.

Те съжителстват в общество, за което са непознати наказанията, тъй като никой не извършва престъпления – за тях са непознати кражбите, побоя, убийства и всякакви други форми на насилие, познати и вихрещи се с пълна сила днес.

Тараумарите са много весели хора. Те си правят безкрайни купони, които поливат щедро с огромни количества от тяхната местна гордост – вид ракия, която носи името „лечугила”.

Тя се приготвя от умрели гърмящи змии, премесени със смола от кактуси. Всички тези подробности разкриват мистерията на племето Тараумара и нейните представители на свръх човеците на Земята.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.