Бунт срещу Нова телевизия заради уволнението на Милен Цветков!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Милен Цветков се оказа доста гледан и харесван!

Нова телевизия си пати жестоко от уволнението на едно от емблематичните си лица – Милен Цветков. Той бе освободен изневиделица, което нервира зрителите.

Милен Цветков

Зрителите са бесни, че свалиха Милен Цветков от Нова ТВ

Предаването “Часът на Милен Цветков” бе свалено от ефир и повече няма да бъде излъчвано. Официалната версия е, че е поради нисък рейтинг, но има слухове, че причините са други.

Доста от зрителите на предаването се разбунтуваха в социалната мрежа. Те са на мнение, че това уволнение няма нищо общо с рейтинга, който и без друго си е бил висок.

“Махнаха Милен Цветков не заради друго, а защото беше неудобен на властта. Постоянно провокираше гостите си да казват истината, а това не се нрави на някои хора.” – пише форумник.Факт е, че журналистът остава без работа само 2 месеца след като едно от изданията на предаването му беше спряно от ефир. В него се разискваше как Бойко Борисов си е купил остров, но това впоследствие бе обявено за фалшива новина.

Съвпадение или не, Цветков бе свален от Нова ТВ и преди 8 години, когато притисна премиера с въпроси. Тогава си изпати като водещ на сутрешния блок.

Това е поредното унижение, което журналистът трябва да изтърпи в тази телевизия. Преди няколко години неговото предаване бе “хвърлено в тъча” с начален час полунощ. Въпреки това успяваше да оцелява толкова време, но досега.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

2 коментара to “Бунт срещу Нова телевизия заради уволнението на Милен Цветков!”

 1. ДЕДО ПОП

  авг. 21. 2018

  МИЛЕН ЦВЕТКОВ ПРЕМИНАВА НА РАБОТА В РАДИО СВОБОДНА ЕВРОПА КАТО КОМЕНТАТОР СЬС ЗАПЛАТА ОТ 18 000 ЛВ.МЕСЕЧНО. ПРИ ТАЗИ НОВИНА НА БАЦЕ БОИКО СЕ РАЗТРЕПЕРАЛА БРАДАТА ОТ ЯРОСТ НА ЦВРЬЧО ЦВЕТАНОВ УВИСНАЛО ЧЕИНЕТО И ЗАНЕМЯЛ.

  Reply to this comment
 2. ЦИГУ МИГУ

  авг. 21. 2018

  Миленчо става коментаторин на радио Свободна Европа в София.

  Reply to this comment

Добавете коментар