Бунт срещу Нова телевизия заради уволнението на Милен Цветков!

2
312

Милен Цветков се оказа доста гледан и харесван!

Нова телевизия си пати жестоко от уволнението на едно от емблематичните си лица – Милен Цветков. Той бе освободен изневиделица, което нервира зрителите.

Милен Цветков
Зрителите са бесни, че свалиха Милен Цветков от Нова ТВ

Предаването „Часът на Милен Цветков“ бе свалено от ефир и повече няма да бъде излъчвано. Официалната версия е, че е поради нисък рейтинг, но има слухове, че причините са други.

Доста от зрителите на предаването се разбунтуваха в социалната мрежа. Те са на мнение, че това уволнение няма нищо общо с рейтинга, който и без друго си е бил висок.

„Махнаха Милен Цветков не заради друго, а защото беше неудобен на властта. Постоянно провокираше гостите си да казват истината, а това не се нрави на някои хора.“ – пише форумник.



Факт е, че журналистът остава без работа само 2 месеца след като едно от изданията на предаването му беше спряно от ефир. В него се разискваше как Бойко Борисов си е купил остров, но това впоследствие бе обявено за фалшива новина.

Съвпадение или не, Цветков бе свален от Нова ТВ и преди 8 години, когато притисна премиера с въпроси. Тогава си изпати като водещ на сутрешния блок.

Това е поредното унижение, което журналистът трябва да изтърпи в тази телевизия. Преди няколко години неговото предаване бе „хвърлено в тъча“ с начален час полунощ. Въпреки това успяваше да оцелява толкова време, но досега.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. МИЛЕН ЦВЕТКОВ ПРЕМИНАВА НА РАБОТА В РАДИО СВОБОДНА ЕВРОПА КАТО КОМЕНТАТОР СЬС ЗАПЛАТА ОТ 18 000 ЛВ.МЕСЕЧНО. ПРИ ТАЗИ НОВИНА НА БАЦЕ БОИКО СЕ РАЗТРЕПЕРАЛА БРАДАТА ОТ ЯРОСТ НА ЦВРЬЧО ЦВЕТАНОВ УВИСНАЛО ЧЕИНЕТО И ЗАНЕМЯЛ.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.