Ефективен метод за изчистване на негативната енергия от дома

0
577

Той наистина действа безотказно

Аюрведа, е един от изпитаните методи, с чиято помощ можете да изчистите негативната енергия от дома ви.

негативната енергия
Той наистина действа безотказно

Методът датира отпреди две хиляди години и несъмнено е доказал своята ефективност във времето.

За да се избавите от негативната енергия в дома ви, са ви нужни само два продукта – лимон и карамфил (подправка).
Имайте предвид, че не е достатъчно да направите тази процедура веднъж, за да се чувствате защитени от влиянието на негативната енергия.

Нужно е да я прилагате редовно, тъй като имайки предвид, че всеки човек има своя собствена аура, не е изключено именно вие да носите негативната енергия в дома ви. Не се изненадвайте! Факт е, че внасяте всеки път такава енергия в дома ви, щом се приберете с чувство на обида или завист у дома.



Въпреки, че в повечето случаи именно домът е мястото, където трябва да се чувствате уютно и спокойно, вие сякаш се чувствате тревожни, напрегнати и депресирани, при това без видима причина на пръв поглед.

Ето какво трябва да направите, за да избегнете всичко това:

1. Първото, което трябва да направите, е да отворите всички прозорци и врати на жилището ви и да го оставите да се проветри много добре.
2. След това запалете тамян и прекадете с него целия ви дом. Минете през всяко едно помещение. В стаята, в която прекарвате най-голяма част от времето ви, оставете тамяна да погори известно време.
3. Вземете лимони като броят им трябва да е наполовина на броя на стаите в дома ви. Поставете по половин лимон, на който са забодени няколко зърна карамфил във всяка една от стаите и го оставете да действа.
4. След точно една седмица проверете в какво състояние са лимоните, които поставихте в стаите. Ако те просто са сухи, то тогава това е знак, че къщата ви вече е изчистена от негативната енергия. Изхвърлете ги в коша и бъдете спокойни. Ако обаче лимоните са придобили кафяв цвят, това е знак, че в къщата се е натрупала твърде много негативна енергия и е нужно да повторите процедурата.
5. При положение, че след седем дни лимоните са придобили зеленикав оттенък или пък са изгнили, това означава, че не вършите както трябва нещо на работното ви място. Направете нов план за кариерата си.
6. Ако пък лимоните се покрият с мухъл за раз време, то това е сигурен знак, че хората около вас ви завиждат твърде много, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.