Тази молитва към Пресвета Богородица предпазва от беди и от нещастия

1
7997

Казвайте тази молитва към Пресвета Богородица винаги, когато имате нужда от помощ. Тя предпазва от беди и от нещастия, помага да разрешите своите проблеми

Получихме писмо от сем. Янка и Васил Димитрови.

молитва
Молитва към Пресвета Богородица предпазва от беди и от нещастия

Те ни разказват, че преди 3 години в тяхното семейство започнали да се случват един след друг различни проблеми.

Васил неочаквано останал без работа. Техният син имал сериозна връзка с жена. Двамата вече обмисляли сватба. Тя го зарязала съвсем неочаквано. Синът им започнал много да страда  и да изпада в депресивни състояния.

В същото време колата им се повредила, а някой откраднал зимнината от вилата им.Хората се видели в чудо. Просто не знаели какво да направят.

Колежка на Янка научила от някъде тази молитва и я препоръчала.

Янка признава, че до онзи момент тя и съпругът й не били от най-вярващите. Те минавали на църква да си запалят свещички само на големи празници или на лични празници.

Затова в началото нямали желание да се занимават с тази молитва.

Но след като видели, че нещата в дома им стават все по-сложни, решили, че нищо не губят.

Започнали да четат тази молитва всяка сутрин и всяка вечер.

След 1 месец приятел на Васил му се обадил, че при тях има свободно място. Ако иска може да започне работа.

С първата си заплата Васил направил ремонт на колата.

През това време техният син успял да преодолее мъката от раздялата. С негов приятел записали през есента второ висше образование.

Сем. Димитрови са убедени, че новия си успех дължат точно на тази молитва, затова горещо я препоръчват на всеки, който има нужда.

Но казват, че трябва търпение. Молитвата трябва да се казва постоянно.

Сем. Димитрови съветват, когато постигнете своите цели, не спирайте да казвате тази молитва, за да не изгубите постигнатото.

Казвайте я поне 1 път дневно, за да сте спокойни, че животът ви ще бъде защитен от Пресвета Богородица.

молитва
Тази молитва предпазва от беди и злини

 

loading...

1 КОМЕНТАР

 1. Единствено и само от Бога зависи живота и съдбата ви !

  “И чрез никой друг няма спасение, защото няма под небето друго име, дадено на човеците, чрез което трябва да се спасим.” /Деяния 4:12/

  “Защото има само един Бог и един Посредник /ходатай/ между Бога и хората – Човекът Христос Исус.” /1Тимотей 2:5/

  Какво всъщност е посредник?! Посредникът е някой, който застава между две враждуващи страни, с цел да ги помири. В Библията, хората са описани като врагове на Бога. Ние сме в бунт против Твореца, отказвайки да се подчиним на Неговите Святи изисквания. Всеки от нас, избира да ходи в своите си пътища, нарушавайки изцяло Божият закон. Вследствие на това, върху нас идва Божият справедлив гняв. Бог е Свят и Праведен! За да се промени това отчайващо и катастрофално положение в което се намираме, е необходимо да бъдем помирени с Бога. И именно за да осъществи нашето помирение със Себе Си, Бог Отец изпрати Своя Син Исус Христос като посредник. Христос не носи нищо по малко в Себе Си, от Божественото величие и природата на Самият Бог. Той е Богът, въплътен в човешки образ. Бог, Който стана човек, заради теб и мен. Исус взе на себе си човешка природа и доброволно се покори на изискванията съществува съвършено съгласие, че Исус трябваше да дойде като наш Посредник. Като наш Изкупител! Като наш Заместник. Като наш Представител. Като наш Спасител!!! Още преди сътворението на света, Бог знаейки че човекът ще падне и ще повярва на лъжите на сатана, реши да ни изпрати Спасител, за да ни върне при Себе Си. При въплъщението Той прие човешка природа, защото само като човек, можеше да ни изкупи. Всеки от нас има в себе си, семето на първородният грях. Освен това, всички трябва да отговаряме и за собствените си грехове. Исус беше Единственият с безгрешно естество и Единственият не извършил никакъв грях. Като се подчини напълно, Христос удоволетвори съвършено изискванията на закона и извоюва за нас вечен живот. Той удоволетвори праведният гняв на Бога против греха и всичко това се случи на кръста. На кръста бе извършено нашето изкупление. На кръста Месия отиде вместо нас, плащайки цената и понасяйки наказанието което всеки от нас заслужаваше и трябваше да заплати.

  “Защото заплатата на греха е смърт, а Божият дар е вечен живот в Христос Исус, нашия Господ” ни казва Божието Слово /Римляни 6:23/

  “Бог в Христос примири света със Себе Си, като не вменяваше на човеците прегрешенията им..” се казва пък в /2Кор. 5:17/

  Чрез пролятата Си кръв на Голгота, Той положи началото на Нов Завет между нас и Бога. И Самият Той е нашият Първосвещеник в този Завет и Ходатай! Нашият застъпник! Той е и жертвеното агне, без недостатък…
  Ефективният посредник е способен и е в състояние да уреди мир между двете страни които са в конфликт и са се отчуждили една от друга. А със сигурност ние имахме нужда да се върнем при любящият Отец. Със сигурност бяхме отчуждени и закоравели, поради греховете си. Исус е Който направи пътя обратно, възможен. Исус е нашият съвършен Посредник!

  “И тъй, оправдани чрез вяра, имаме мир с Бога чрез нашият Господ Исус Христос” ни казва Божието Слово.
  Единственият начин за нас да бъдем спасени, бе да ни освободи и спаси някой друг. Нуждаехме се от някой, който да посрещне изискванията на справедливостта – заемайки мястото ни в поемане на наказанието и плащането за нашите грехове. Исус Христос винаги е бил Единственият способен да извърши такава саможертва. Защо друг не би могъл да го направи?! Защото Единстен Той беше без грях и можеше да заеме нашето място. Защото всеки друг човек, който и да е той, трябваше да отговаря за собствените си грехове ако да речем се опита да направи нещо подобно. И именно поради факта, че Исус е нашият Единствен Ходатай и Единственият Който може да е Посредник между нас и Бога, всяка молитва в името на който и да е светец или дева Мария, или икона е идолопоклонство и тотално незачитане на Бог и Неговото Слово. На Неговият авторитет. Така както и молитвите към някой друг, освен към Всемогъщият Бог, са идолопоклонство и бунт!
  Но да се молим на хора или в името на хора, това е не само невежество и суеверие, но и бунт към начина установен от Твореца. Изземване функциите на Христос, като Единственият Посредник, делегирайки и натоварвайки друг с тях. Заобикаляйки тази най- важна роля и функция на Христос, преписвайки я на някой друг. Нямаме друг застъпник пред Отец, освен Исус. Не случайно молитвите към Отец, са в името на Исус!!! Това е единственият правилен начин за молитва!!! Поради Исус и поради това което Той направи на кръста за нас, имаме достъп до престола на благодатта, ни казва Божието Слово. Директен достъп. Чрез Святият Дух, имаме този директен достъп. Дори нямаме нужда от земен свещеник или посредник, който да ни представлява. Нито пък, от какъвто и да е медиатор. Всеки от нас има достъп до Бога, поради Исус. По всяко време и на всяко място. Всеки който е повярвал в Месия и е предал живота си на Него, има този достъп. И всеки който е решил да го направи, също. Единствено в името което е над всяко друго име, имаме този достъп, обаче!!! Достъп до Божият престол! Единствено и само Исус е Пътят и Истината и Живота!!! Той е Единствената Истинска Светлина, Той е и вратата.. Вратата към Божието вечно Царство. Което означава че няма алтернатива. Традицията няма да се съгласи, Божието Слово ще го потвърди…

  “Защото всичко е от Него, чрез Него и за Него. На Него да бъде слава завинаги. Амин.”

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.