Екстрасенсът Александър Шепс: Изкоренете тези навици и ще забогатеете!(Ето кои са-част 1)

0
225

Според Александър Шепс шест вредни навика ни правят бедни

Александър Шепс твърди, че ако изкореним тези шест навика, ще подобрим значително материалното си положение.

Александър Шепс
Александър Шепс посочва навиците, които ни правят бедни

Той е екстрасенс, медиум, практикуващ опасни ритуали. Участва в 14-то издание на телевизионното шоу в Русия „Битката на екстрасенсите”.

Магът може да прочете без проблеми какво е записано в черната кутия на паднал самолет.

Александър Шепс публикува на сайта си наскоро навиците, които правят хората бедни.Ако ги изкорените, според него, веднага ще почувстваме промени във финансите си.

Първият вреден навик е постоянно да мрънкате. Ако непрекъснато се оплаквате, че нямате пари и имате нещастен живот, в мозъка ви се получават негативни настройки.

А те водят към безпаричие и финансови проблеми. Самосъжаляваме ли се от живота, ставаме все по-нещастни, защото излъчваме негативизъм и постоянно мислим за лошото.

Според Александър Шепс парите не отиват никога при мрънкачите.

Навикът да искаме всичко на момента също е вреден. Защото, за да постигнем нещо, са необходими усилия. Човек никога не забогатява, ако не работи, не рискува, страхува се от провал и постоянно се тревожи да не сгреши.

Нищо не става просто ей така, категоричен е екстрасенсът.

Третият вреден навик е да работим нещо, което не ни харесва. Според екстрасенсът няма да успеем в област, която не ни носи радост или удоволетворение.

За да привлечем пари трябва да работим нещо, което радва душата ни. Само така човек се стреми към висока заплата и може да забогатее.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.