Втора сватба за Мария Игнатова и Димитър Рачков! (Подробности)

0
433

Мария Игнатова и Димитър Рачков летят на крилете на щастието!

Голямата любов между Мария Игнатова и Димитър Рачков не стихва. Откакто двамата се събраха отново, те не спират да се… женят!

Мария Игнатова и Димитър Рачков
Мария Игнатова и Димитър Рачков не спират със сватбите

Да, може да звучи странно, но водещите на „Господари на ефира“ се венчаха цели два пъти през това лято. Нещо, което е направо невероятно, при положение че за 9 години преди това нито веднъж не сключиха брак.

Първо двойката се ожени на скромна церемония у нас. Тогава само подписаха в компанията на най-близките си хора и след това се почерпиха.

Преди дни обаче се е състояло същинското парти. То е било в Тоскана, където в местен ресторант Мария и Митко са вдигнали голям купон, пише в. „Галерия“.



Техни кумове са Маги и Кремена Халваджиян. Сред гостите са били също Гала и Стефан, както и още доста техни общи приятели.

Младоженците са оставили в италианския ресторант 4-цифрена сума, но това едва ли ги притеснява. Те печелят много добре във фирмата на Магърдич Халваджиян, както и от участия.

Сега вече е ред и на следващата стъпка, а именно да си имат общо дете. И двамата имат по един син от предните си връзки, но е време да скрепят любовта си и със свой общ наследник.

Дори се говори, че Мария и Рачков вече са започнали процедурата по ин витро осеменяване. Чака се резултатът от нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.