Димитър Бербатов направи анализ на новия сезон за бившите си отбори в Англия!

0
299

Димитър Бербатов все още се интересува от това, което става в английския футбол!

„Казах миналата седмица, че смятам, че мачът на Манчестър Юнайтед с Лестър ще завърши с победа с нисък аванс и в крайна сметка беше доста нисък. Юнайтед имаше късмет в края на краищата – Лестър имаше голям шанс да изравни със смъртта – но като цяло това беше заслужена победа и добър начин да започне сезонът.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов още се интересува от бившите си отбори

Знам, че някои фенове на Съединените щати искат по-атакуваща игра и мога да разбера техните неудобства, но резултатът е най-важното, особено в началото на сезона и трябва да си тактически умен. Ако играеш винаги с една цел, все още получаваш максимални точки!

Жозе и Погба ще го разберат
Бях много доволен от представянето на Пол Погба срещу Лестър, това беше истинско изпълнение на капитан. Той беше навсякъде на терена, стоеше добре на терена, с увереност – като се има предвид, че това беше първият мач, беше много окуражаващо.

В медиите се спекулира, че той е нещастен, но мисля, че вестниците и социалните мрежи винаги са фокусирани върху тази страна на нещата, опитвайки се да намерят проблеми, които не са непременно там, непрекъснато преувеличават – на терена е това, което има значение. Тези истории не са добри за никого, но Жозе и Погба ще го разберат.



Закъснението на стадиона е удар за Спърс
Новината тази седмица, че новият стадион на Тотнъм няма да бъде готов, както бе планирано (за мача на Ливърпул на 15 септември), не е добро за стария ми отбор.

Важно е всеки отбор да се чувства като у дома си, да има самоличност. Когато играеш в собствения си дом, се чувстваш различен и това може да те тласне към победата. Още няколко мача на „Уембли“ няма да са проблем, тъй като играчите свикнаха да играят там и имат добър рекорд през миналия сезон, но колкото по-бързо могат да влязат в новия стадион – толкова по-добре.

Фулъм ще бъде добре този сезон, но не виждам как ще получат нещо на „Уембли“. Знам, че Тотнъм не е подписал с никого в трансферния прозорец, но не е нужно, тъй като те имат толкова добър отбор. Те ще бъдат уверени, след като спечелиха в Нюкасъл в началото на уикенда и очаквам да спечелят още три точки.“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.