Видовете проклятия, които изпълват ежедневието ни

0
321

Избягвайте да изричате такива думи

Колкото и да не ви се вярва ежедневието ни е изпълнено с всевъзможни проклятия.

проклятия
Избягвайте да изричате такива думи

Всички сте наясно, че по нашите ширини се разпространяват всевъзможни магии, вещерски проклятия, заклинания и какво ли още не.

Всеизвестен е също така и фактът, че черните магии, са едни от най-разпространените проклятия. Неслучайно хората, които ги практикуват, са сочени като едни от най-силните в света.

В следващите редове ще ви запознаем с онези проклятия, за които със сигурност се знае, че съществуват и хората са им подвластни по някакъв начин.



Ето ги и тях:
Семейно проклятие
През семейната линия тези проклятия преминават от едно поколение в друго. Вероятно си давате сметка, че всеки един човек получава духовно наследство от своите родители. В него обаче са включени както благословии, така и проклятия.

Според библията, те могат да достигнат до 3-4-то поколение. Това означава, че греховете, които родителите вършат, ще засегнат не само децата и внуците, а и правнуците им.
Ето защо преди да извършите някаква злина трябва да помислите, че за нея ще платят наследниците ви.

Словесни проклятия
Думите, които изричате имат огромна сила, колкото и невероятно да ви звучи това. Това, което казвате може не само да ви помогне, а и да ви причини сериозна вреда. По този повод библията казва, че от една и съща уста идва и проклятието, и благословението.

Това означава, че думите ви могат да донесат не само подкрепа и благословия на околните, а и проклятие. Несъмнено най-страшното проклятие е това, което излиза от устата на близки и роднини. Това, което е натоварено с най-голяма сила, е излязлото от устата на майката или бащата. Да, колкото и зверски да ви звучи, има и такива родители.

Поради тази причина трябва да сте особено внимателни с думите, които произнасяте. Дори и в гнева си, не трябва да си позволявате да казвате ужасни неща, за които ще съжалявате на по-късен етап. За да се освободите от разрушителната сила на проклятията, е нужно да забравите за тези думи. Не си позволявайте да ги изричате, без значение колко сте ядосани или колко голяма неприязън изпитвате към някого.

Окултни проклятия
То се създава умишлено от занимаващите се с окултни практики. Тези хора често проклинат останалите чрез ритуали, магии и какво ли още не. В този ред на мисли много от вашите недоброжелатели могат да се възползват от това и да ви атакуват чрез окултните практики, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.