Месечен хороскоп септември 2018 – Овен, Телец, Близнаци

0
583

За вас новият месец ще пристигне с положителен заряд

Ако изгаряте от желание да научите какво ще ви донесе първият есенен месец, можете да го направите с изключително точния месечен хороскоп.

месечен хороскоп
За вас новият месец ще пристигне с положителен заряд

В следващите редове ще ви разкрием какво са подготвили звездите за всяка една зодия според септемврийския месечен хороскоп.

Ето какво вещае той:

Овен
За вас новият месец ще пристигне с положителен заряд. Той ще е много подходящ за нова любов, но в никакъв случай не пренебрегвайте семейството и приятелите си. Редът и хигиената у дома ще останат важни за вас. Избягвайте проблемите.



За съжаление според вашият месечен хороскоп през септември ще се окажете в доста трудна ситуация. Ще научите за сериозен проблем в семейството ви, който трябва да бъде разрешен веднага. Ще ви се наложи да пренаредите и приоритетите си покрай този проблем.
Приемете съвета на ваш приятел и посетете място, което отдавна ви е препоръчал.

Телец
Новият месец ще донесе хармония във връзката ви. Доброто настроение несъмнено ще надделява в семейството ви. Използвайте предимствата, които ви дава този период, за да планирате бъдещето си. Ако се почувствате нервни, можете да се успокоите като правите нещо с ръцете си.

За известно време хармонията ви ще бъде нарушена от благоприятна възможност, която ще получите като на тепсия. Не я пропускайте! И все пак не забравяйте, че трябва да обмислите всичко много внимателно. Направете си добре сметката дали сте готови да жертвате толкова много.

Не е изключено да изглеждате затворени и дори недосегаеми за хората от обкръжението ви.
Бъдете особено внимателни на работното ви място. Насочете вниманието си там, където е необходимо и не позволявайте на дреболиите да ви разсейват. Няма да е лошо да надградите знанията си по чужд език. Съвсем скоро ще ви потрябват.

Близнаци
И през септември връзката ви ще продължи да се развива добре. С половинката ви ще успеете да постигнете невероятна хармония. Ще успявате да се разбирате почти без думи, ще ви е нужен само един поглед.

Що се отнася до кариерата ви, то периодът се очертава като много стабилен. Именно поради тази причина можете да си позволите да отделите малко повече време на семейството си. Несъмнено партньорът ви ще остане много доволен, ако му подарите романтична вечер, в която да останете насаме. Така ще успеете да намерите отново пътя един към друг.

Колкото и да нахалстват колегите ви, не им позволявайте да ви разстройват. Само по този начин ще успеете да запазите добрата атмосфера на работното ви място, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.