Месечен хороскоп септември 2018 – Рак, Лъв, Дева

0
335

За някои месецът ще донесе положителна енергия, а други ще са изправени пред трудности

В случай, че искате да разберете какви изненади ви е подготвил първият есенен месец, можете да се доверите на точния месечен хороскоп за септември.

месечен хороскоп
За някои месецът ще донесе положителна енергия, а други ще са изправени пред трудности

Той ще ви разкрие всичко, което вещаят звездите за вас през септември.

Ето какво гласи точният месечен хороскоп за всяка една зодия:

Рак
Вашият месечен хороскоп за септември вещае началото на положителен период. С половинката си ще сте в невероятна хармония. Не се страхувайте да обсъдите важните теми със семейството си. Те ще ви разберат. Ако се нуждаят от малко време, за да осмислят казаното от вас, осигурете им го. Не ги притискайте!



За вас есента, особено първият есенен месец, ще премине под знака на връзките. Звездите благоприятстват хармония и любов в този период. Нощите ви ще са изпълнени с романтика. Необвързаните от вас ще получат много възможности да срещнат половинката си. Не стойте у дома! Излезте и се възползвайте от възможностите.

Не се отчайвайте, ако се разболеете и това ви попречи да отидете на работа. Всеки има право да остане вкъщи понякога. Погрижете се за здравето си и не мислете за работата.

Лъв
През първия есенен месец разположението на звездите ще се промени още веднъж за вас. Това означава, че се задава нов положителен период за представителите на царската зодия. Не забравяйте да изкажете благодарността си на хората, които ви помогнаха. Сега най-накрая ще имате време за почивка. Заслужавате я изцяло, така че й се насладете.

Обстановката на работното ви място ще е доста по-спокойна, сочи вашият месечен хороскоп за септември. Периодът ще е спокоен не само на работното ви място, а и в семейството ви. Сега е времето да се отдадете и на малко забавления.

Имайте предвид, че звездите са в изключително благоприятно разположение за онези от вас, които са с нагласа да „ловуват“. Ще се насладите на много романтика, любов и приключения.

Дева
Не забравяйте, че каквато и трудност да се изпречи на пътя ви, тя е преодолима. Ще бъдете привлечени от нещо ново. Вие кипите от енергия и не можете да стоите мирни. Не е изключено периодът да ви предостави възможност да подобрите знанията си или пък физическите си способности.

Не пренебрегвайте семейството и старите си приятели в този период. Отделете поне по една вечер за тях и се насладете на момента, на времето, прекарано в компанията им. Колкото и да имате нужда от почивка, точно сега моментът не е подходящ за отдих. Нужно е да останете още малко време на бойното поле, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.