Месечен хороскоп септември 2018 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
303

Скорпионите ще бъдат изправени пред сериозни проблеми

Точният месечен хороскоп за септември ще ви разкрие какви изненади ви е подготвил първият есенен месец.

месечен хороскоп
Скорпионите ще бъдат изправени пред сериозни проблеми

Ето какво вещае точният месечен хороскоп за месец септември за всеки един от зодиакалните знаци:

Везни
Човек, който е отскоро в обкръжението ви, може да се опита да ви върти номера, предупреждава септемврийският месечен хороскоп.
Дайте си ясен отговор на въпроса дали вие виждате всичко през розови очила или този човек си играе умишлено с вас.

През този месец ще получите увереност, че можете да дадете добър урок на потенциалния измамник, настанил се в живота ви. На вас това изживяване ще ви даде изключително ценен урок. Точно в началото на месеца ще ви се наложи да се справите със семеен проблем.



Ще се окажете в доста заплетена ситуация. Това, което ще ви накара да се чувствате нищожни, е фактът, че няма да успеете да повлияете на околните. Тази ситуация наистина ще ви се отрази зле. С течение на времето обаче ще успеете да я премислите трезво и да върнете отново баланса в живота си.

Не се разочаровайте, ако чуете слухове за себе си. Не подценявайте здравословните проблеми, защото дори и да ви изглеждат дребни на пръв поглед, може да се окажат доста сериозни.

Скорпион
Септември ще ви донесе доста събития в личния живот. За съжаление обаче този път те няма да са положителни. Ще се озовете в сериозен спор с половинката си, който ще ви остави усещането, че хармонията помежду ви, се е изпарила. Опитайте се да се успокоите, колкото и да сте изнервени. Само по този начин ще успеете да излезете от заплетената ситуация.

Предстои ви да се сблъскате с предателство в личния ви живот. Не е изключено партньорът ви да ви изневери или пък да влезете в спор, който ще завърши зле, дори с инцидент. Тази случка определено ще ви се отрази доста зле и ще се затворите в себе си.

Стрелец
Вашият месечен хороскоп вещае, че септември ще ви донесе положителна енергия по отношение на връзките ви. Необвързаните от вас трябва да държат очите си широко отворени. В обкръжението ви внезапно ще се появят няколко потенциални партньора.

Месецът ще ви донесе и шанс за смяна на работното място. Направете нещо по въпроса, ако напоследък се чувствате недоволни от работата си. Не се стряскайте от огромното количество работа, което трябва да свършите. Правете всичко спокойно и ще успеете да вкарате нещата в ред, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.