Месечен хороскоп септември 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
338

За някои представители на зодиака септември ще донесе проблеми

Може би мнозина от вас очакват с трепет първият есенен месец и най-вече това, което ще им донесе той. Какви изненади са подготвили звездите за вас, можете да научите от точния месечен хороскоп за септември.

месечен хороскоп
За някои представители на зодиака септември ще донесе проблеми

Ето какво гласи септемврийският месечен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Козирог
Звездите вещаят, че представителите на тази зодия може да очакват интересни събития в личния си живот през новия месец. Страстта у вас ще се събуди от влиянието на Венера. Това, което ще привлича най-силно вниманието ви, ще е „забраненият плод“.

Не забравяйте, че освен приключенията и незабравимите преживявания, това може да ви създаде и сериозни проблеми, при това доста. Забравете за силните си чувства.
През този месец почти ще бъдете погълнати от новата енергия във връзката ви. За сметка на това ще пренебрегнете работата си и чувствително ще понижите работната си етика. Внимавайте това да не ви изиграе лоша шега на бъдещето.



Водолей
В личен план септември се очертава като доста сериозен, вещае точният месечен хороскоп. При все, че първоначалната ви любов вече е започнала да се изхабява, това далеч не означава, че връзката ви няма смисъл. Имайте предвид, че само ако успеете да преодолеете този тест, можете да се радвате на здрава и щастлива връзка.

Не се предавайте заради леките проблеми, които ще се появят във взаимоотношенията ви. Ще ви се наложи да свалите розовите очила и отново да погледнете реалистично на нещата. Ако се чувствате изгубени, потърсете помощ в семейството си. То не само ще ви даде съвет, а и ще ви подкрепи.

Ще ви се наложи да вземете важно решение, което ще изиграе ключова роля в кариерата ви. Преценете внимателно опциите и не прибързвайте.

Риби
Според вашият месечен хороскоп заради влиянието на Венера, ще отдадете голяма важност на връзката си. Склонни сте да направите всичко за любимия си човек, за да сте хармонични и положителни.

Не е изключено да бъдете изправени пред семейни проблеми. Колкото и да се опитвате, няма да успеете да избегнете спора. За щастие съвсем скоро и двете страни ще осъзнаете, че всичко това е било излишно.

Благодарение на предишния си опит, ще се чувствате по-сигурни и уверени в така създалата се ситуация. Използвайте тези си качества не само на работното ви място, а и в личния ви живот. Ще имате интересни бизнес контакти. За да се възползвате максимално от тях обаче, ще е нужно да излезете от дома си, а не да се затваряте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.