Интернет ври и кипи: Измиват си ръцете с Григор Григоров

0
282

Григор Григоров вече е следствен, но мнозина считат, че той не е виновен!

Шофьорът на фаталния автобус, катастрофирал в Своге, Григор Григоров вече е извън опасност за живота и е задържан от полицията. Той е обвинен за смъртта на повече от един човек поради непредпазливост.

Григор Григоров
Шофьорът Григор Григоров ли е виновен за това?

Има реален шанс Григор да бъде осъден ефективно и да лежи в затвора. Нещо, което много хора, напук на всичко, не одобряват.

В интернет ври и кипи от няколко часа насам. След като се разбра, че шофьорът ще бъде съден и е обвиняем по делото, доста потребители се застъпиха за него.

„Измиват си ръцете с този човек, за да прикрият лошите пътища, които са направили. Докога ще търпим тези безумия?!“ – пише форумник.



У него и още много хора се шири мнението, че Григор Григоров е изкупителна жертва на държавата. Времето в деня на катастрофата е било много лошо и мнозина считат, че лошо направеният път е виновен за трагедията.

Шофьорът обаче, така или иначе, няма как да се измъкне безнаказано, защото е установено, че се е движил с 53 км. в час при разрешени 40. Сериозно нарушение, което е и основната причина той да е подсъдим.

„В началото в медиите бе изнесена информация, че е карал с 45 км. в час, а сега пък 53… Нарочили са го да изкупи вината.“ – пише потребител на Фейсбук.

Припомняме, че автобус с пътници излезе от пътя и падна от 20 метра височина в Своге преди два дни. Загинаха 17 човека, с което това се превърна в една от най-големите трагедии в историята на България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.