Полицай взриви мрежата: Крещи махленски на тийнейджъри и ги заплашва! (ВИДЕО)

0
297

Полицай от Велико Търново се показа в най-лошата си светлина!

Млад полицай, служещ във Велико Търново, реши да се прави на мъж пред тийнейджъри. Той бе уловен във видео, в което им крещи и ги заплашва.

полицай
Този полицай се направи на мъж пред група пияни тийнейджъри

Ченгето е провокирано от шумна компания, която се е забавлявала до зори. Очевидно някой от съседите е повикал полиция, за да се намали музиката.

Две ченгета се отзовават на място, като едното от тях се държи потресаващо. Обижда момчетата и ги заплашва, че ако не проговорят, ще стане страшно.

Постоянно ги пита кой е собственикът на жилището, а като разбира, че то е под наем, започва с „кой е наемателят“. Отговор обаче не следва.



Момчетата явно са наясно, че като непълнолетни лица няма как да пострадат от закона и не сътрудничат на полицията. От това, което се вижда на видеото, те нямат никакво намерение да издават каквато и да било информация.

Полицаят обаче не спира да обижда младежите с думи като „мастии“ и „дрисльовци“. Той си позволява доста своеволия, за което най-вероятно вече съжалява, разбирайки, че е бил сниман.

Подобно нещо може да му коства дори кариерата в полицията. Той излага гилдията и това няма как да остане скрито за началника му.

Изгледайте видеото!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.