Ще се изумите какво ще разкрие за вас тази лесен тест (не го пропускайте)

0
1021

Този елементарен на пръв поглед тест ще ви разкрие тайни за вашия характер и за вашия личен живот. Възползвайте се от него!

Лесен тест разкрива вашата същност

Този тест изпрати за читателите на ТОПактуално.ком психологът Даниела Цветкова. 

Един  тест ще разкрие какви сте вие като личности и какъв характер притежавате според това, коя от двете ви ръце е водеща.

Това може да бъде установено изключително лесно, ако спазвате тези няколко стъпки. Записвайте нужните отговори на лист. След това, на база на тези отговори вие ще можете да откриете черти, за които дори и не сте подозирали, че притежавате. Пробвайте! Наистина е изключително интересно.

Първото, което трябва да направите, е да да кръстосате пръстите на двете си ръце. Направете го бързо, без да се замисляте как точно се получава. След като сте преплели пръстите си, вижте палецът на коя от двете ви ръце е най-отгоре. Ако палецът на лявата ви ръка е отгоре, то на листчето до вас запишете цифрата 1. В обратния случай, ако палецът на дясната ви ръка е отгоре, то напишете 2.



Второто лесно упражнение е да си представите, че се подготвяте да стреляте и за целта е необходимо да затворите едното си око. Ако затвореното ви око е лявото, до предходната цифра напишете 1, а ако е дясното – запишете 2.

След това трябва да кръстосате ръце отпред, пред гърдите си. Направете го импулсивно и чак тогава обърнете внимание коя от двете ви ръце е отгоре. Отново, до първите две цифри от предходните упражнения, запишете 1, ако лявата ви ръка е отгоре, или 2 – ако е дясната.

Последният етап от теста е да изръкопляскате. И отново обърнете внимание коя ръка е отгоре. Вече знаете какво трябва да запишете – ако е лява – 1, а ако е дясна 2.

И така, вече имаме едно четирицифрено число. Именно то ще бъде вашият ключ към разгадаването на вашия характер според този лесен и изключително любопитен тест.

Това са резултатите от направения от вас тест

Вие сами можете да прочетете значението на конфигурацията от четирите цифри и така ще разтълкувате силните и слабите си черти.

Приятно забавление!

Сърдечно благодарим на психолога  Даниела Цветкова, че сподели с читателите на ТОПактуално.ком тази възможност за себепознание!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.