Разкъсаха Бербатов, че наплю живота си в България!

0
333

Димитър Бербатов бе подложен на огромни критики, защото си позволи да сподели колко тежко му е било в родината му!

Футболната ни звезда Димитър Бербатов си навлече гнева на един куп българи. Причина за това станаха негови разкрития за детството му, което описа като много тежко.

Бербатов
Бербатов се изкара жертва на комунизма и с това разгневи мнозина

Пред сайта на Манчестър Юнайтед Митко сподели съкровени неща от своя живот. В интервюто той разкрива колко трудно му е било като малък, тъй като е растял в комунизъм.

Берба казва, че като дете той и семейството му са се редели на километрични опашки за хляб и често са нямали какво да ядат. В изявлението си ясно намеква, че му е било тежко, защото е израснал по време на комунизма.

Интересно е, че всъщност Димитър Бербатов е бил само на 8 г., когато пада този строй у нас. Затова мнозина се усъмниха в твърденията му, че се е редял на опашки за хляб, при това сам.



„Кои родители ще пуснат детето си в 1 клас да се реди на опашка, дълга километри?! Сигурно има предвид опашките през 1996 г., но тогава вече беше демокрация. Явно е много зле с историята това момче.“ – пише потребител в интернет.

Други пък смятат, че Митко нарочно преиначава историята си, за да се хареса на англичаните, плюейки по комунизма. Това би му било полезно, ако си търси работа на Острова.

„Думите му са лъжа, нищо не е видял от комунизма. Нарочно ги говори такива, за да си осигури някое постче в Англия.“ – смята друг форумник.

Бербатов описва като много тежък и живота си след комунизма. Когато е пристигнал в София, за да играе в ЦСКА, е нямал често какво да яде и е живял на квартира с още три момчета.

Неприятно впечатление направи на мнозина и огромното почитание, което отдава в изповедта си на човека, който го унизи брутално през 2011 г. – сър Алекс Фъргюсън.

Димитър Бербатов отдавна е считан от доста хова за национален предател, тъй като сам реши да не играе повече в националния ни отбор. Сега даде храна на всички свои критици.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.