Родените на тези дати са със специална мисия!(Виж кои са-част 1)

0
644

Родените на тези дати имат специална мисия!

Родените на тези дати имат специфични задачи в живота си. За всеки един от нас е важна рождената дата. Но някои хора имат различна от останалите мисия, заради подредбата на звездите в деня на раждането им.

дати
Рождените дати определят мисията в живота

Според нумерологията хората, родени на тези дати, независимо от месеца и годината, имат по-специален кармичен дълг.

Не че останалите нямат, но за тях е валидно, че той трябва да се изпълни в този живот. Ако денят на раждане съвпада с тези числа, ето какво се очаква от вас да направите:

Хората, родени на 13-ти сбъдват всяка мечта и цел. Нужно е обаче да се справят с препятствията.



След всеки житейски провал те се сриват емоционално, спират да вярват в себе си, затварят се и имат чувството, че светът им се руши.

Вместо да си вземат поука и да са благодарни на тази житейска възможност.

Затова родените на фаталната дата трябва да преодоляват задължително едно-две препятствия, преди да постигнат мечтата или желанието си.

Това обаче не бива да ги плаши. Те трябва да разберат нещо много важно, защото получават две в едно. Хем постигат мечтата си, хем научават важен житейски урок.

Не приемайте провалите негативно. Кармичният урок на родените на 13-та дата е да стават успешни. Освен това да се изграждати като психически силни личности.

Специална житейска мисия имат и тези, които са родени на 17-ти. В предишните животи сте злоупотребявали много със свободата си и сега се налага това да се промени.

Склонни сте към фриволно поведение. И то означава да не се съобразявате с другите, да изневерявате и да правите това, което си наумите.

Кармичният дълг на родените на 17-то число е следният. По-малко да се поддавате на изкушенията и да следвате някаква поставена цел.

Задачата може да е свързана с развитие на личността ви, с бизнес обучение, с кариерен напредък.

Смята се, че вие имате силите дори да промените света. Само че за целта е необходимо да се съсредоточите в целите си и да станете по-улегнали и уровновесени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.