Мистерия: Дух тормози жителите на Тексас!(Виж какви мерки е предприела полицията)

0
506

Дух тероризира жителите на Тексас

Дух преследва жителите на американския град. И отвъдното ври и кипи, няма спокойствие, цъкат с език тексасци.

дух
Дух на жена тормози жителите на Тексас

Властите на американския щат са по следите на жена, която е смятана за призрак. Мистерия е както нейната самоличност, така и състоянието й. Това явление тормози мнозина.

Властите в Монтгомъри, Тексас, останали изумени, тъй като мирни граждани ги залели с жалби за жена-призрак, която ги тормози.

По думите им ставало въпрос за млада жена, която нощем звъняла на вратите им и после яко дим изчезнала.



Единствената следа, която оставяла била от дигиталната охранителна камера. Тя само разкривала самоличността на нападателката.

На тях се виждало как жена изскача от храстите, неизвестно откъде, доближава се до вратата, звъни и после….мистериозно се разтваря във въздуха.

И буквално се стопявала в тъмнината.

Полицаите разследват загадката, като се надяват на повече информация. Според някои става дума за психически неуравновесена жена, която има нужда от специализирана помощ.

Други обаче са убедени, че става дума за момиче, изчезнало преди няколко дни. Тялото й така и не е било открито, а вероятно то е търсило помощ.

Властите разпространили снимката на девойката в социалната мрежа. Но мнозина са на мнение, че става въпрос не за истински човек, а за призрак.

В полицията не вярват на духове и затова продължават да разследват случая.

Вече са документирани достатъчни случаи на призраци. Охранителни камери заснемат фигури на духове, привидения, полтъргайст.

Благодарение на дигиталните технологии гостите от отвъдното вече не остават скрити.

Археолози и езотерици вече успяха да докажат, че 2/3 от замъците в Англия се обитават от привидения. И вероятно не само там има духове, видно от случката в американския щат Тексас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.