Цял свят говори за Серина Уилямс: Вижте как тенисистката се изложи като кифладжийка! (ВИДЕО)

0
460

Серина Уилямс се изложи жестоко и никой не може да й прости!

Превърналата се в легенда в женския тенис Серина Уилямс стори нещо недопустимо. Тя си позволи да нападне словесно съдията на финала на US Open.

Серина Уилямс
Серина Уилямс се изложи тотално

36-годишната американка очевидно бе рухнала психически, защото при победа щеше да изравни рекорда на австралийката Маргарет Корт, която има 24 титли от Големия шлем. Това явно беше затормозило психически чернокожата тенис фурия.

По време на срещата с Наоми Осака се случи нещо шокиращо. Серина Уилямс се нахвърли върху арбитъра, който й направи забележка, че получава подсказвания от своя треньор. Това изкара от равновесие американката, която поиска от него извинение.

Не само че не получи такова, но и съдията я наказа с гейм за противника й. До края на мача Уилямс счупи няколко тенис ракети от яд, но това не попречи на загубата й.



Светът е силно огорчен от действията на Серина. Феновете й също са потресени и не могат да си обяснят защо тя избухна чак толкова много.

Единственото обяснение е, че е искала много да изравни рекорда и това я е сринало психически. В крайна сметка изгуби от 20-годишна тенисистка, което показва, че може би краят на ерата й идва.

Вижте видео на Sportal.bg от позорната случка!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.