Тези цветя принадлежат на имената Дария и Диана

0
494

Цветята са заредени с невероятна енергия

В следващите редове ще ви запознаем с цветята, които принадлежат на имената Дария и Диана.

цветята
Цветята са заредени с невероятна енергия

Древна легенда сочи, че ако дамата си направи хербарий от тези цветя, които принадлежат на името й, тя ще има на разположение един от най-силните амулети, които съществуват. Този амулет ще ви донесе много щастливи мигове и благоденствие.

Попитайте дядовците си и те със сигурност ще си спомнят, че на младини са купували цветя на своите дами според името им.
Всъщност това не е никак случайно като се има предвид, че цветята са заредени с невероятна енергия, още повече тези, които принадлежат на името ви.

Ето кои са вашите цветя:



Дария
Това цвете представлява златисто, ветровито глухарче. С цвета, венчелистчетата и цялостната си форма то напомня до голяма степен на слънцето. Поради тази причина всеки, който го види остава с усещането, че пред него изгряват слънчевите лъчи. Дамите, носещи това име, са невероятно общителни, приказливи и активни. Дамите с името Дария, са непоправими оптимистки. Те преливат от енергия и не я щадят, а я раздават щедро на околните. Те са натоварени с рядката способност да вършат няколко неща наведнъж. Несъмнено ще ви заразят с оптимизма си.

Те са изключително енергични и непретенциозни. Поради тази причина преминават с невероятна лекота през живота. Енергията на тези дами се разпространява във всички аспекти на живота. Често пъти се отдават на флиртове, но не влизат в зависимост от никого. Много е трудно да запазите тази дама за себе си, освен ако не успеете да докоснете душата й.

Диана
Това цвете е един от първите сигнали за пристигането на пролетта. Всъщност цветето на тези дами, е игликата. Неслучайно това цвете се нарича цветето на магьосниците. Тези дами, са доста загадъчни и е трудно човек да ги разгадае.
Не само името им е божествено. Те целите изглеждат така, сякаш са божествени създания.

Те намират общ език с всеки човек и при това го правят със завидна лекота. Може дори да останете с усещането, че сякаш притежават вълшебен ключ, който отключва човешката душа. Много бързо съумяват да се адаптират към различни обстоятелства. Винаги успяват да намерят изход от трудни ситуации, както и да дадат добри съвети.

Тези дами привличат представителите на силния пол предимно със своята естественост. Те не са от тези, които се хвалят с красотата си, но пък за сметка на това винаги държат на достойнството си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.