Тези цветя принадлежат на имената Елена и Елизабет

0
407

Дамите, носещи това име обичат живота

Както вече стана ясно всяко едно от имената има своите цветя или поне едно такова. В следващите редове можете да научите кои цветя отговарят на вашето име.

цветя
Дамите, носещи това име обичат живота

Освен това цветята, са заредени с невероятна енергия. Именно поради тази причина дядовците ви навремето са купували цветя на своите дами, съобразно името им. Легендата носи, че ако дамата изсуши цветето, което отговаря на нейното име, ще получи един от най-мощните амулети за благоденствие и щастие.

Ето кое цвете отговаря на вашето име:

Елена
Цветето, отговарящо на името Елена, е лютичето. То притежава невинен чар, също като дамите с това име. Дамите, носещи това име обичат живота. Те успяват да се справят изключително умело с всяка трудна ситуация, пред която бъдат изправени. Това, от което са лишени тези дами обаче, е искреност. Те успяват да привлекат мъжете със своята приветливост, но често пъти не изпитва в действителност любовта, която демонстрира към партньора си.



Дамите с това име могат да вършат по няколко неща наведнъж. Разбира се невинаги им е лесно да се справят в такива ситуации, но по един или друг начин, те винаги успяват да се справят с всички задачи, които са им възложили. Те са изключително жизнени и енергични дами, и винаги, са облечени с вкус. Именно елегантният им външен вид привлича мъжете като истински магнит. При все, че мъжкото внимание ги ласкае, единственото, което биха си позволили, е флирт. Ако не сте неин тип или вече има човек до себе си, не можете да се надявате на нищо повече от това.

Елизабет
Прекрасното цвете, принадлежащо на това име, е хиацинт. Неговите изискан аромат, безбройни цветове и нежен вид, несъмнено носят наслада на окото. Подобно на цветето, което отговаря на името Елизабет, тези дами са изключително впечатляващи и очарователни. Казано с други думи, те наистина са невероятни.

Дамите с името Елизабет, са много чувствителни и благосклонни. При все, че са целенасочени, никога не биха си позволили да напреднат в живота с употребата на лакти или пък мачкайки всичко по пътя си. Те винаги се съобразяват с мнението и желанието на останалите хора. Малко вероятно е да ги видите в състояние на гняв или раздразнение. Причината за това е, че според тях подобно поведение е недостойно за представителките на нежния пол.

Всеки техен жест е изпълнен с чар и доброта. Ако започнете разговор с тази дама, ще ви е много трудно да го прекъснете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.