Ева Веселинова е толкова красива, а няма гадже – ето защо!

0
713

Ева Веселинова е без мъж до себе си от доста време!

Журналистката Ева Веселинова е едно от най-красивите лица на родната телевизия, но това не й помага в любовта. Тя стои без гадже вече много дълго време, което направо е грехота, имайки предвид външния й вид.

Ева Веселинова
Ева Веселинова е без гадже, за шок на всички

Блондинката обаче не се срамува от този факт и дори с гордост го заявява. Тя разкри в „На кафе“, където отскоро е коментатор, че няма мъж до себе си, защото мъжете са полигамни и мислят само за едно.

Дали Ева е имала лош опит в миналото, който й е формирал мнението, не е ясно. Тя обаче показва известна ненавист към силния пол и дори изглежда в очите на другите като феминистка.

Репортерката не може да се оплаче от липса на предложения. Това е нормално, защото изглежда перфектно, което й помага много и в работата й.



Ева Веселинова обаче твърди, че за да стигне до „Господари на ефира“, се е измъчила много повече от колегите й, защото е жена. Според нея, продуцентът Джуди Халваджиян я е наел с доста подозрителни очи.

Разбира се, това, че няма гадже, едва ли значи, че не се забавлява от време на време в мъжка компания. Надали такава жена остава без плътски удоволствия, но е доста странно, че не може да създаде сериозна връзка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.