Що за държава?! Насилиха непълнолетно момиче насред столицата, а няма съдебен лекар да го прегледа!

0
524

Истински ужас в София за млада девойка, но съдебен лекар няма!

На 1 септември (събота), между 11:30 и 12:30 ч., е било насилено непълнолетно момиче в София. Деянието се е извършило в елитния иначе квартал „Гоце Делчев“.

съдебен лекар
В София няма съдебен лекар в неделя

Снощи башата на девойчето, което е в гимназиална възраст, застана пред камерата на „Господари на ефира“, за да разкрие потресаващи неща. Оказва се, че съдебен лекар в неделя няма.

Момичето е споделило на родителите си явно с един ден закъснение и те веднага я закарали в болница. Оказало се обаче, че съдебната медицина не работи в неделя.

От медицинското заведение посъветвали ученичката да не се къпе или мие до понеделник, след което да дойде пак. Нещо, което потресло родителите й.



Нападателят е познавал жертвата от 2 години. Той е много по-възрастен от нея и се е опитвал да се домогне до нея още през 2016 г.

Тогава родителите подали няколко жалби срещу него и се завело дело. То приключило преди няколко седмици и обвиненията били свалени поради липса на достатъчно доказателства.

Тогава престъпникът отново се активизирал и започнал да преследва момичето, чието име се пази в тайна засега. Така се стигнало до фаталната случка.

Въпросният мъж се занимава не само с насилвания на непълнолетни, но и със склоняване към проституция. Това заяви бащата на пострадалото момиче.

В момента девойката се намира в много лошо емоционално и психическо състояние. Посещава психолог всеки ден, с което близките й се надяват да се заличи голямата й травма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.