Тези цветя принадлежат на имената Жана и Ина

0
304

Те винаги успяват да постигнат целите си

Онези цветя, подхождащи на името ви, не са избрани никак случайно.

цветя
Те винаги успяват да постигнат целите си

Всяко едно от тях е заредено с невероятна енергия. Неслучайно в древни времена са смятали, че ако дамата изсуши на хербарий цветето, отговарящо на името й, ще има изключително мощен амулет.

Този амулет може да привлече щастието и благоденствието на ваша страна, както и да ви предпази от зли сили. Това е и една от причините, поради които вашите дядовци са подбирали много внимателно букетите за своите дами. Изборът на цвете, винаги е бил съобразен с името на дамата, завладяла сърцето.

Ето кое е вашето цвете и с какво се характеризира името ви:



Жана
Гладиолата, е едно от красивите цветя, принадлежащо на името Жана. Тя е от онези цветя, които са войнствени, горди и непокорни точно като дамите, носещи името Жана. Те винаги знаят как да защитят не само себе си, а и околните. Няма никакво съмнение, че тези дами винаги успяват да постигнат целите си, без значение какви препятствия ще трябва да преодолеят по пътя към тях. Не понасят помощ от външни хора. Винаги и всичко в живота си постигат сами. Постоянството, старанието и волята, които притежават, са просто пословични.

Често пъти кара дори мъжете да се страхуват от нея и поради тази причина малцина са смелчаците, които си позволяват да я доближат. Това обаче не ги трогва, тъй като тези дами не се нуждаят от плахи и губещи мъжленца. Много по-вероятно е да я заинтересува мъжът, приличащ на нея – смел, силен, уверен и способен да защити интересите си.

Ина
Ирисът е цветето, което принадлежи на дамите, носещи името Ина. То е символ на постоянството и надеждата. Тези дами са изключително суетни и се стремят да са първи във всяко едно отношение. Основната им цел в живота, е да покажат превъзходството си пред всички. В същото време тези дами са изключително разумни и интелигентни. Във всички случаи те са на ръководни позиции. За най-малката грешка се осъждат много сериозно.

При всички положения дамите, носещи името Ина, ще запазят достойнството си. Изключително очарователни са. За тях най-важното у партньора им, са неговите качества. Именно това е нещото, по което биха искали отсрещния да съди и за самите тях. Няма да успеете да я спечелите само с подаръци, ще е нужно да се борите за нея. Разбира се това далеч не означава, че ще трябва да запретнете ръкави и да скочите на бой на някого. Просто ще е нужно да проявите повече старание, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.