Тези цветя принадлежат на имената Лидия и Любов

0
548

Тази дама би могла да обърне глава след всеки мъж, да кокетничи и да флиртува

Както вече стана ясно и от предходните материали по темата, всички цветя са заредени с особена енергия. Именно поради тази причина всяко едно от имената има свое цвете.

цветя
Тази дама би могла да обърне глава след всеки мъж, да кокетничи и да флиртува

Според легендата в древни времена мъжете са купували букет цветя на своите любими като винаги са ги съобразявали с името им. Смятало се дори, че ако дамата направи цветето, съответстващо на името й на хербарий, ще получи един от най-мощните амулети. Той може да й донесе много щастие и благоденствие.

Ето кое е цветето, съответстващо на името ви:

Лидия
Цветето, принадлежащо на името Лидия, е хортензията. Това, което отличава тези дами от останалите, е грацията, нежността и изискаността им. Настроението им е доста променливо. Те са ту весели и енергични, ту упорити и съзнателни. Колкото и да се опитвате да ги разберете, няма да се получи. Дори самите те не знаят как и кога се променят настроенията им.



Тази дама би могла да обърне глава след всеки мъж, да кокетничи и да флиртува. За сметка на това обаче ще ви е доста трудно да я спечелите. Няма никакво съмнение, че появата на тази дама винаги е удивителна. Няма начин тя да не привлече вниманието, особено това на мъжете. Както обаче вече споменахме, спечелването на сърцето й не е никак лесна задача. Ако наистина искате да постигнете това, ще ви се наложи да се понапънете доста.
За сметка на това този, който успее, ще получи повече от награда, тъй като ще бъде залят от море от нежност и обич.

Любов
Едно от красивите и нежни цветя на земята принадлежи на дамите, носещи името Любов, това е платантерата. При все, че това цвете не е от най-забележимите, то със сигурност няма да го подминете заради силния му аромат. Освен това няма начин да останете безразлични към очарованието, което притежават дамите, носещи това име. Външната й красота също няма да ви остави безразлични.

Тази дама намира перфектно общ език с всички. Освен това е от малкото, които се вслушват в мнението и съветите на околните. Въпреки това винаги действа по начин, който смята за подходящ спрямо нейните разбирания. При все, че са доста егоистични натури, то дори и егоизмът им не предизвиква неприязън, тъй като имат невероятно очарование.

Още от името на тези дами се подразбира, че те разпръскват женственост, страст, чувственост и обич. Въпреки това, не всеки може да вкуси от този „сладък плод“. На това щастие може да се наслади само човекът, който успее да плени сърцето й, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.