Тези цветя принадлежат на имената Марина и Надежда

0
397

Тя успява да привлече с лекота мъжките погледи

В древни времена хората са придавали голямо значение на имената и принадлежащите им цветя. И това не било никак случайно.

цветя
Тя успява да привлече с лекота мъжките погледи

Дори се смятало, че ако една жена направи на хербарий подарените й цветя, те ще се превърнат в един от най-силните амулети за щастие и благоденствие. Но това може да се случи само при положение, че подарените й цветя съответстват на името й.

Ето кои цветя съответстват на имената Марина и Надежда:

Марина
С това име е свързана уникална цветна нимфа. Вероятно вече сте се досетили, че става въпрос за водната лилия. Това цвете не само е невероятно красиво, но и доста умно – белият цвят се появява изпод водата само, когато слънцето го погали с лъчите си.



Същите са и дамите, носещи прекрасното име Марина. Те притежават невероятен талант, който освен всичко е и доста разнороден. Амбициите им, са ненадминати и това им помага винаги да заемат високи позиции. Освен това дамите с това име, са надарени с невероятен ум и жизненост. При все, че те самите са доста завистливи, никак няма да ви е лесно да им „попречите“.

Тя успява да привлече мъжките погледи до доста напреднала възраст, което предизвиква завист от страна на останалите представителки на нежния пол. Красиви са, знаят как да бъдат очарователни и освен това изпълняват перфектно различни роли. По всичко личи, че се стараят да изглеждат като наивни момичета, при все, че са дами с опит. На практика те са изключително елегантни жени с доста развинтена фантазия. Често пъти се случва да използват мъжете за постигане на целите си, тъй като са абсолютно наясно с превъзходството си.

Надежда
Цветето, което принадлежи на това име, е невенът. Всеизвестен е фактът, че ярките му цветове са в състояние да се справят с редица заболявания. Излишно е да споменаваме, че дамите, носещи името Надежда, са непоправими оптимистки. Името само по себе си показва това.

Те никога не губят вяра в доброто, хората и надеждата за щастливо бъдеще, без значение какво са преживели. Те са изключително приятелски настроени, талантливи са и много очарователни, но никога не правят опит да изпъкнат. Те са толкова скромни, че често пъти дават път на хората, които са уверени в себе си.

Именно това е и причината, поради която талантите на дамите с това име, остават нереализирани. При все, че остават в сянка, те са незаменими служители и приятели. На тях може да се разчита винаги и за всичко, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.