Ето какво ще донесе есента на всяка една зодия (I част)

0
216

Телците са от тези, които винаги майсторят по нещо

Вероятно с наближаването на есента представителите на всяка зодия си задават въпроса какво ще им донесе новият сезон.

зодия
Телците са от тези, които винаги майсторят по нещо

В следващите редове ще ви дадем отговорът на въпроса какво вещаят звездите за всяка една зодия през есента.

Ето какво разкрива есенният хороскоп:

Овен
Несъмнено вашата зодия е от тези, които винаги се стремят към нови върхове. Този път обаче звездите ви съветват да си дадете малко време за почивка. Отидете на панаир или в увеселителен парк, качете се на виенското колело и отново ще достигнете върха, но този път на емоциите. Ако пък сте в компанията на вашите приятели, изживяването наистина ще бъде безценно.



Телец
Телците са от тези, които винаги майсторят по нещо. Те обичат да изпипват нещата лично, а не да ги доверяват на някой друг. Освен това притежавате невероятни кулинарни умения. Със захладняването на времето ще имате поле за изява в кухнята. Направете любимата баница или пък ябълков пай на семейството ви. Защо пък да не поканите и гости, които да опитат от кулинарните ви шедьоври?

Близнаци
Вашата зодия отбелязва подобаващо всеки празник. Е, тук е моментът да ви напомним, че наближава Хелоуин. Ако досега поради някаква причина не сте го отбелязвали, то е време да опитате и нещо ново. Изберете си подходящ костюм и планирайте как ще изкарате вечерта на 31 октомври. Със сигурност с компанията, която ще подберете ще отбележите подобаващо празника.

Рак
Вие сте от хората, които обожават панаирите. Именно поради тази причина краят на лятото и началото на есента, е вашето любимо време от годината. Точно тогава се организират панаири на много места из страната. Опитайте от всички лакомства и не забравяйте да се качите и на люлките, за да се върнете отново в детските си години.

Лъв
Вие сте от хората, които обичат светлините на прожекторите, тръпката и действието. Защо не отидете на футболен мач? Поканете и приятели. Заедно с тях ще си спомните каква е тръпката за това да викаш с пълно гърло за любимия си отбор.

Дева
Вие сте от хората, които постоянно са в движение и правят нещо. Казано с други думи – действате под пълна пара. Крайно време е да си дадете почивка. Изборът как ще го направите е изцяло във вашите ръце. Можете да отидете на някое тихо местенце или пък да се съберете с приятелите си на купон. Важното обаче е да разпуснете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.