Медиум разкри истината за това, което се случва след смъртта

0
270

За всяка една душа този дом е различен и дава възможност да се развива в следващ етап

Вероятно мнозина от вас се питат какво се случва след смъртта. До ден-днешен като че ли няма категоричен отговор на този въпрос.

смъртта
За всяка една душа този дом е различен и дава възможност да се развива в следващ етап

Медиумът Тереза Капуто обаче прави много интересни разкрития за случващото се след смъртта. Тя твърди, че е контактувала с „другата страна“ и дава доста интересен поглед върху нещата, случващи се след смъртта.

Тереза посочва, че когато душата на човек премине на „другата страна“, се среща с близките си, които вече са починали. Освен това прави равносметка на живота си, след което отива в духовен дом. Това е мястото, на което душевната енергия се среща с останалите енергии от същото ниво.

За всяка една душа този дом е различен и дава възможност да се развива в следващ етап и ново ниво. Душата никога не изпитва самота, тъй като се среща постоянно с други души на починали хора. Понякога обаче тези души не са част от духовното й ниво, тъй като еволюират по-бързо или пък по-бавно.



След известно време душата се отделя напълно от физическото тяло. При желание обаче тази връзка остава и именно тя създава възможност да установите телепатичен контакт с тях по всяко време. Когато това се случва, духът заема човешка форма, тъй като хората го помнят като такъв.

Когато премине на „другата страна“, човешката душа губи чувството си на индивидуалност, но не в лошия смисъл на думата, а на енергийно ниво. Всички неща, които човекът е харесвал на Земята, се разглеждат от гледна точка на енергията, от която е създаден. Любовта, която се усеща в човешка форма, е много по-различна от тази, която се усеща в духовното измерение.

На същото енергийно ниво на „другата страна“ има много сродни души. Там обаче няма полове, а душите са сродни по енергия, чрез която са били свързани и в предишния си живот. Душата притежава способността да комуникира с хората по различни начини. Понякога тя прави това дори и чрез мисъл.

Понякога те могат дори да предизвикат промяна в електронното поле, електромагнитното поле или да накарат лампата да трепти. В редки случаи могат да напомнят за себе си и чрез някакъв аромат. Може би ви се е случвало да стоите в дадено помещение и изведнъж да усетите полъх на парфюм, който ви озадачава. Съветът на медиума Тереда Капуто е да не се паникьосвате, тъй като просто ваш близък човек, който вече не е сред живите ви напомня за себе си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.