Ето как да разберете дали мъжът до вас ви обича истински

0
280

Добре е да си помислите хубаво върху всичко това

Едва ли някой има съмнение, че животът е въртележка и пътешествие – едновременно. В този ред на мисли може би искате да сте сигурни дали мъжът до вас ви обича истински или само ви използва.

обича
Добре е да си помислите хубаво върху всичко това

Това не е никак трудно да се отгатне, колкото и мъжът да се прикрива и да се прави, че ви обича.
Животът е смесица от вълнуващи върхове и опустошителни пропасти. Всеки един човек търси онази половинка, която ще го обича и уважава, и с която да преодоляват всички трудности заедно. Несъмнено ни трябва сигурен партньор, с когото да споделим пътуването, наречено живот.

Именно поради тази причина е добре да сте наясно дали мъжът до вас има истински и безусловни чувства. При все, че всеки един изразява любовта си по различен начин, следваме подобни модели на любовта.

Ето как да разберете дали мъжът до вас ви обича истински:



1. Уязвима страна
Ако мъжът до вас ви обича истински, той няма да се страхува да покаже уязвимата си страна. За съжаление обществото винаги е учило мъжете, че не трябва да показват чувствата си. Всички знаем, че силният пол следва стереотипа, че трябва да са силни и да не плачат. При все, че никой не обича да бъде виждан в най-тежките си моменти, ако мъжът ви обича истински, той няма да се страхува да покаже и слабите си страни пред вас.

2. Има очи за истинската красота
Влюбеният мъж вижда красотата в жената до себе си отвъд външния й вид. При все, че съвременното общество толерира външната красота, ако мъжът ви обича истински, за него тя няма да е по-важна от вътрешната ви красота. Истинският мъж ще ви гледа с обожание дори, когато сте с мръсна коса и подпухнали очи, защото не ви обича заради външността ви, а заради вашата същност.

3. Саможертва
Силният пол е склонен на саможертви само за жената, която обича истински. Той не само ще бъде най-големият ви почитател, а и ще ви подкрепя във всичко. Единственото, което иска, е да сте щастлива и поради тази причина ще приема вашето щастие като негово. Запомнете, че в истинската любов няма конкуренция. Дори в случаите, в които не одобрява или не разбира решенията и усилията ви, той ще уважи нещата, които са важни за вас и ще е най-големият ви поддръжник.

Е, уважаеми дами и господа, замислете се. Едните от вас трябва да помислят върху това дали получават гореизброените знаци и в действителност, а другите – дали дават всичко това от себе си, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.