Две учителки преведоха деца през жп релсите при нахлуващ влак: Ето какво се случи след това!

0
473

Двете учителки получиха своето наказание за стореното!

Шокираща постъпка сътвориха две учителки от ОУ „Неофит Рилски“ във Велинград. Те изложиха на голям риск свои ученици, което потресе цяла България.

учителки жп релси
Влак без малко да убие учителки и деца

Преподавателките са били заснети от камера как са на железопътни релси заедно с децата при спуснати бариери. Във видеото се вижда как едната даскалка превежда част от децата през релсите, а другата спира останалите в последния момент, тъй като влакът вече е в непосредствена близост.

Учителките са дали обяснение за действията си, но то не са задоволителни. Те твърдят, че са бързали, защото на някои деца им се ходело до тоалетната, предаде Би Ти Ви.

Двете жени са получили акт за постъпката си, който ги санкционира с парична глоба. Тя е в размер от 20 до 150 лв. и трябва да бъде платена до месец, за да не се начислява лихва, пише Dunavmost.com.



Родителите на децата са тези, които са вдигнали огромен шум около случилото се и са искали наказание за учителките. Те останали в шок, когато видели какво са направили двете дами.

„Ние поверяваме децата си на напълно непознати хора и така ги излагаме на риск всеки ден. Системата е сбъркана, но не се вижда как може да се оправи.“ – коментира възмутена майка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.