Срамота: Анелия печели по 5 бона на час, а й се свиди 1 левче за паркиране!

0
343

Анелия постъпи много грозно и потресе феновете си!

Певицата Анелия се доказа като една от най-стиснатите фолк певици. Тя получава хонорар от 5000 лв. на час при свое участие, а не иска да си плати зелена зона.

Анелия
Анелия се стиска за 1 лв.

Грозната случка се разиграла в края на миналата седмица. Тогава Ани паркирала скъпия си джип пред фризьорския си салон в центъра на София, но не пратила смс за зелена зона, който струва 1 лв. на час.

Певицата възнамерявала да гледа от салона дали ще дойде служител да я закопчае, но така и не успяла да види никого. Чак след като излязла, видяла, че автомобилът й е със скоба на гумата.

Анелия побесняла, но нямало какво да стори, освен да си плати 30-те лв. глоба. На всичкото отгоре в същия момент изникнал фен, който поискал да се снима с нея. Тя приела, но с неохота, пише Pik.bg.



Странното е, че човек като Ани, която печели толкова много, не иска да плати 1 лв. за паркиране. Певицата обаче по принцип се слави като доста стисната и недаваща излишни пари за нищо.

Най-потресаващото е, че фолк дивата минава тънко дори на море. Тя не ходела на скъпарски почивки, а всяко лято с Ивон отсядали в хотел на приятелка.

Джипът, който е попаднал в плен на скоба, досега й носи само главоболия. Тя го закупи за над 100 бона, а вече има четири пътни произшествия с него.

Анелия дори смятала, че колата има някаква черна магия и я пуснала за продан, но никой не искал да брои такива пари за нея. Всъщност обаче познатите й твърдят, че на автомобила всичко си му е наред, просто шофьорските умения на фолк дивата хич ги няма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.