Ваня Костова: Напуснах „Тоника“ заради Гого, след 24 часа ми откриха диабет!

0
564

Ваня Костова се е разболяла след стрес, причинен от покойния Гого Найденов!

Естрадната легенда Ваня Костова проговори за раздялата си с „Фамилия Тоника“ през 2001 г. Певицата все още се чувства обидена и наранена, като дори всеки път й става мъчно при мисълта за това.

Ваня Костова
Ваня Костова проговори за напускането си

Оказва се, че в основата на нейното напускане е Гого Найденов, който почина преди почти 5 години. Негово изказване е накарало Ванчето да се почувства много зле и да си тръгне от групата.

Закръглената певица разкри във „ВИП Брадър“, където в момента участва, че е напуснала след изказване на Гого. Той е държал реч пред почти цялата формация, в която е казал, че всички са обидени на Ваня от поведението й на сцената, което не е било съгласувано с тях.

На концерта с Ал Бано Костова си е позволила импровизации, които не са били по сценарий и останалите не са знаели за тях. Това оскърбило колегите й, които се почувствали като по-низши от нея.



След въпросното съвещание на групата Ваня Костова решила да продължи соло своята кариера, но емоционално страдала много. Именно огромният стрес, изживян от това напускане, й докарал диабет, който идва само 24 часа по-късно.

„Аз не исках да се срещам с Ева, защото се притеснявах диабетът да стане от Б в А.“ – сподели очилатата гласовите легенда.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.