Папи Ханс се превърна в Папи Транс

0
860

Папи Ханс предизвика подигравки и насмешка у зрителите!

От снощи текат жестоки гаври в интернет с изпълнителя на „Кекс“ Папи Ханс. Това е породено от стайлинга му по време на снощния лайф на „ВИП Брадър“.

Папи Ханс
Шок за зрителите беше този външен вид на Папи Ханс

Поетът се показа с шокиращо облекло и прическа, поставящи под въпрос неговата мъжественост. Именно затова зрителите започнаха подигравателно да го наричат Папи Транс.

Константин Трендафилов се появи на живо в ефира на Нова телевизия с прическа като на транссексуален индивид. Дрехите му пък бяха като на рок звезда с неясна полова идентичност.

За ориентацията на Коцето в сексуален план се говори отдавна. Въпреки че имаше връзка с тийн звездата Дара, за него се твърди, че е и на двата бряга.



Някои слухове пък твърдят, че Дара е просто негова приятелка и цялата им връзка е служела за прикритие на Папи Ханс, който всъщност бил с обратна резба.

Според други обаче поетът си е напълно нормален, но нарочно поддържал имидж на бисексуален, за да бъде интересен на аудиторията. Той установил, че така може да стане много по-известен, отколкото с хетеро подвизите си.

Факт е, че Константин влезе във „ВИП Брадър“ с мъжки образ. След две седмици вътре обаче си смени начина на обличане, махна си брадата и заприлича на Папи Транс.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.