Кубрат Пулев: Пак ме прецакаха!

0
526

Кубрат Пулев не е доволен от случващото се в профибокса, отново се чувства ощетен!

Българската гордост в професионалния бокс Кубрат Пулев се надява да стигне до мач за световната титла, но шансовете му изглеждат все по-малки.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев се чувства прецакан

Кобрата не бе споменат от екипа на шампиона Антъни Джошуа след победата му над Поветкин в събота вечер. Британецът съобщи евентуалните си следващи съперници и сред тях не попадна българинът.

Джош ще опита да се бие първо с Дионтей Уайлдър, но ако този мач не успее да бъде уреден, ще се изправи срещу Дилиън Уайт. Това ще бъде защита и на трите пояса.

Кубрат Пулев пък има мач срещу Хюи Фюри на 27 октомври в „Арена Армеец“ и ако го спечели, става официален претендент за световната титла.



Дори и да се случи това обаче, надали Джошуа ще избере точно него за противник. Това за пореден път е вбесило нашия боксьор.

„Пак искат да ме прецакат, нямат никакво достойнство.“ – вайкал се Кобрата пред свои близки.

Всъщност той вече имаше един шанс да се бие с Джошуа, но го пропиля. Обяснението тогава беше, че се е контузил, но мнозина се усъмниха в това.

Пулев вече се е изправял в мач за титлата и това стана преди 4 години, когато беше нокаутиран от Владимир Кличко. Тогава пак се оправда за загубата, този път с това, че ръкавиците на украинеца били по-здрави.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.